Абитуриентите на ФСГ Хасково показаха как се прави бал

Публикувано от Event NewLive на

ФСГ "Атанас Буров" - Балове, Event NewLive Agency

Абитуриентите на Финансово-стопанска гимназия „Атанас Буров“ – Хасково показаха как се прави бал – бяха шумни, бяха щури, бяха красиви, бяха истински звезди и буквално дадоха зявка, че са уникален випуск.

Червен килим, чаша шампанско и стотици родители, приятели и гости, изпратиха #випуск2019 с много аплодисменти и скандирания до 12 в уникалната атфосфера на ресторант в местноста „Кенана“, където екипът на Event NewLive Agency беше подготвил всичко за купона.

Пет класа с най-емоционалните момчета и момичета успяха да докажат, че са най-добрите и определено най-шумните.
„От утре няма да има тестове и контролни в училище, тези тестове ще са в живота, но вие сигурен съм ще се справите отлично“, каза в словото си директорът на ФСГ „Атанас Буров“ Цанко Цанков в началото на вечерта. Той получи специален сертификат „директор на годината“ от името на всички завършващи.

Водещ на балната вечер бе Теодор Тодоров – Тео – номер едно в България, а екипът от DJ-и – Krasi Belev и Icko Mix направиха така, че да няма и минута, в която да няма танци и емоции.

Определено можем да кажем, че това беше най-емоционалният бал тази година! Класните ръковдители също бяха център на купона с много наци и настроение, а най-изявените получиха – специални ленти и сертификати.

Още снимки, може да видите в нашата фейсбук-страница: https://www.facebook.com/pg/EventNewLive

#Балове2019 #Proms2019 #EventNewLiveAgency

Публикувахте от Event NewLive Agency в Понеделник, 27 май 2019 г.

0 Коментара

Вашият коментар

Avatar placeholder