Summer Event NewLive Agency
Август е ваканция, Август е мечти…

Определено Август е месецът за вакация, за мечти, за сбъднати желания и… за много любов. Ние, екипът на Event NewLive Agency знаем това и ще сме до теб в специалните моменти, защото за нас е важно и ти да си щастлив. Като най-модерната и актуална агенция за организиране на събития (и с най-щурия екип), имаме поредно предизвикателство за теб, което ще те накара да се усмихнеш.

Определено Август е месецът за вакация, за мечти, за сбъднати желания и... за много любов. Ние, екипът на Event NewLive Agency знаем това и ще сме до теб в специалните моменти, защото за нас е важно и ти да си щастлив. Като най-модерната и актуална агенция за организиране на събития (и с най-щурия екип), имаме поредно предизвикателство за теб, което ще те накара да се усмихнеш.

Вземи телефон, фотоапарт или камера и запечатай най-усмихнатия момент за теб, твоята половинка или всичките ти приятели и … го качи в социалните мрежи с хаштаг #EventNewLiveAgency. Отбележи нашите профили на снимката и публикацията във Facebook, Instagram или Twitter и очаквай да се свържем с теб, за много изненади.

Facebook профилът на Event NewLive Agency ->
Instagram профилът на Event NewLive Agency ->
Twitter профилът на Event NewLive Agency ->

Ваканцията е за споделяне, за усмивки и за много сбъднати мечти, ето защо сме подготвили и награди, които ще изберем на случаен принцип: ваучери за отстъпка от нашите оферти за провеждане на събития и сватби, реклами материали и фотосесия. Очакваме те!

Еуфорията и спомените с приятели се създават точно сега, но въпреки всичко, ние екипът на Event NewLive Agency не спираме да работим и да реализираме събития.

Всяко едно събитие, което създаваме е с много любов и влагаме частица от самите нас, за да помогнем на теб и да те накараме да се усмихнеш – това казват и десетките ни доволни клиенти, които наричаме приятели.

Планирай сватба с няколко клика и напълно безплатна консултация от нас, като посетиш този линк.
Ако пък планираш друго важно събитие, което ти предстои, може да разгледаш план-календара ни тук.

За да бъдеш винаги в час, следи нашата страница във Facebook:

Весело лято и помнете, че ние сме тук, за да сбъдваме мечтите ти.