Балове 2021 - гарантирани! - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Балове 2021 – гарантирани!

Някой трябва да го каже, някой трябва да го гарантира! Абитуриентски балове 2021, организирани и реализирани от Event NewLive Agency ще има! И ще бъдат звездни! И ще бъдат запомнени, без значение от нищо! Обещаваме го на нашите абитуриенти и клиенти и даваме ясна заявка, че те ще се случат на датите, които са запланувани!

„Мерки“, „Ограничения“, „до 15 човека“, „отваряйте“, „затваряме“, „вируси“, „ще ги отложим“ – тези думи чуват и ядосват всички, на които им предстоят звездни събития! Повечето колеги и агенции изпитват страх да обещаят и категорично да кажат на клиентите си, че ще реализират събитията им – НИЕ ГО ПРАВИМ! Обещаваме и гарантираме, че балове 2021, организирани от нас, ще бъдат направени! Без значение какво мислят другите!

« на 215 »

Тук е мястото да ти напомним, че все още имаш време да направиш запитване и с малко късмет да успееш да запазиш фирмата ни за реализацията на твоя абитуриентски бал. Използвай формата за контакти или ни се обади още сега на 0900 63 022 – национален телефон, за да си поговорим!

През 2020 ги направихме, сега ще е още по-добре!