Благодарствен плакет за водещ номер едно – Теодор Тодоров – Тео

Благодарствен плакет за водещ номер едно – Теодор Тодоров – Тео

 Благодарствен плакет получи водещ номер едно в страната – Теодор Тодоров – Тео заради подкрепата си за инициативи свързани с кампания в помощ на жените с рак на гърдата. Той му бе връчен от Даниел Шопов директор на козметичната компания организатор на кампанията, по време на концерт част от националното турне „Благодаря! От любов към живота“.

Специални гости на концерта, провел се в Хасково бяха Мария Илиева, Теодор Тодоров и Нана Гладуиш, а „Ангели в розово“, Хор „Родна песен “ с диригент Николина Стаматов, Камерен оркестър Хасково с диригент Цанислав Петков и гост – диригент Йордан Пъшев,Клуб по Спортни танци „Гранд“ при Военен клуб Хасково с треньори Николай Манолов и Павлина Вълчева също взеха участие в инициативата.

Теодор Тодоров – Тео е един от най-популярните водещи в страната, като е бил на най-големите родни сцени и модни подиуми. Името му се свързва с десетки участия и на частни, фирмени и корпоративни  партита. Роденият във Хасково Теодор, години наред се включва в инициативите на „Ангели в розово“.
Националното турне на Avon срещу рака на гърдата “Благодаря! От любов към живота” ни обедини около благородната мисия да помогнем на жените, диагностицирани с рак на гърдата, семействата и близките им, както и да разпространяваме важното послание, че открит навреме ракът на гърдата може да бъде лечим. Всички, които се включиха доказаха, че да даряваш е взаимност и добротата е присъща за българите.