Теодор Тодоров и Боряна Баташова, водещи на Sofia FASHION WEEK
Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео ще са водещи на Sofia Fashion Week

Звезден тандем ще домакинства от сцената, като водещи най-голямото модно събитие у нас – Sofia Fashion Week. Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова ще са заедно за пореден път в трите различни и бляскави вечери в края на март.

Седмицата на модата в София ще се проведе от 27 до 29 март на традиционната си локация в хотел „Маринела“, като всяка една от вечерите ще бъде изпълнена с мода, блясък и тенденции – български и световни дизайнери и марки ще представят най-актуалното от своите колекции за сезон пролет-лято 2024. Ще можем да се насладим и на официални рокли и тоалети. Организаторите от хотел Маринела и българската модна телевизия Code Fashion TV са подготвили редица изненади за гостите. Известни личности, представители на модния и бизнес елит у нас, модели, инфлуенсъри ще се съберат в луксозното сърце на столицата, за да се насладят на модните ревюта.

Любимата сценична двойка водещи – Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова за пореден път ще бъдат сценични домакини в трите вечери. Популярният и обичан от всички водещ, в компанията на участничката от танцовото реалити „Дансинг Старс“ се превърнаха в лицата на лъскавото шоу.

За поредна година ще бъде изграден и Fashion Street в конферентно лоби пред залата. Там гостите на Sofia Fashion Week ще могат да се запознаят отблизо с част от дизайнерите и техните колекции, както и с марки, партньори на събитието.