Влиза ли в къщата на големия брат водещия Теодор Тодоров – Тео?

Спекулации около това коя родна звезда ще прекрачи прага на най-популярната тв-къща у нас има всяка година. Все повече се говори и какви суми за хонорари отделят продуцентите в името на райтинга.

Анита Мейзър, Сузанита, Глория и дъщеря й Симона Загорова, поетът Константин Трендафилов – Папи Ханс и още много имена от родния шоу-бизнес са в „списъкът на заподозрените“ за сезон 2018.

Популярният водещ на светски събития Теодор Тодоров – Тео също е в този списък, но само с епизодично участие, като гост. Според слуховете Тео ще прекара около седмица в къщата, за да провокира с неудобни въпроси и поведение останалите съквартиранти. Самият той е сред най-популярните лица на най-големите модни форуми и конкурси за красота в страната и определено знае „специални“ подробности и тайни за повечето от тях. Името му нашумя, след като беше замесено в няколко скандала с известни изпълнители от чалга средите, плеймейтки и много участия в различни радио и ТВ проекти.

Хасковлията, който от години живее в София, отказва да коментира темата от няколко дни, но днес самият той публикува в своя профил в Instagram снимка с недвусмислено съдържание: „През Септември, ще се случи нещо!“, гласи публикацията, която завършва с няколко въпросителни върху снимката на логото на Vip Brother.

Каква обаче е истината за участието на водещия на Sofia Fashion Week в предаването, което започва идния месец в ефира на най-гледаната тв у нас, остава загадка. Самият Тео е с препълнен график тогава, като има редица сцени с потвърдени участия – празниците на родния му град Хасково, Софийската седмица на модата и десетки частни тържества и как ще бъде съчетано това, знае само той.