Балове 2019, Езикова гимназия Хасково, Event NewLive Agency
Езиковата гимназия в Хасково счупиха стереотипа на бала си!

Випуск 2019 на Езикова Гимназия проф. д-р Асен Златаров в Хасково буквално счупиха стереотипа на балната си вечер. Стилни, красиви и много шумни, абитуриентите се забавляваха на макс до сутринта в елитен хотел в града.

Водещ и организатор на бала бе популярният Теодор Тодоров и екипът на Event NewLive Agency, които направиха звездно посрещане по над 20 метров червен килим. По него преминаха 7-те класа на най-елитната гимназия в града, водени от техните класни ръководители и учители.

Стотици родители, родни и приятели изпратиха #Випуск2019 с много аплодисменти и шум, а камерите и фотоапаратите бяха десетки.

Истински звезди – това са те, готови за живота! В своето слово в началото на бала, директорът на ЕГ проф. д-р Асен Златаров, Деян Янев се обърна към тях с думите, че всички те са толкова различни и уникални, колкото всеки един преподавател и човек само може да мечтае и това е повод за гордост. А от името на випуска той получи специален сертификат за „директор на годината“, който му бе връчен под бурните аплодисменти на всички тях, изправени на крака.

„Най-вдъхновяващ класен ръководител“ бе званието, присъдено на всичките седем учители, които са класни на випуск 2019: Стефка Цонкова, Таня Бояджиева, Дарина Влайкова, Невена Дукова, Румяна Маринова, Димитрийка Хъркова и Валентина Иванова.

Отличия, сертификати и специални ленти получиха най-изявените от тях – „активист на випуск“, „Усмивка на випсук“, „Купонджия на випуск“ и много други, които предизвикаха усмивки, настроение и много, много емоци у тях. Специално за купона, DJ-ите Icko Mix и Krasi Belev бяха подбрали най-горещите парчета и хитове, с които те се веселиха до сутринта.

Екипът на Event NewLive Agency реализира Абитуриентски балове 2019 с много любов и благодари на Езиковата гимназия в Хасково за доверието.

Още снимки от Балове 2019, може да видите в нашата фейсбук-страница: https://www.facebook.com/EventNewLive/