Балове 2019, Крумовград, Event NewLive Agency
Заря, силно броене до 12 и много усмивки за абитуриентите на Крумовград

Стилни, красиви и изключително весели – такива бяха абитуриентите от випуск 2019 на СУ Васил Левски Крумовград, балът на които организира екипът на Event NewLive Agency.

TopHost-а на България Теодор Тодоров – Тео приветства 3-те класа на училището с „добре дошли“ пред ресторант „Дивна“ в Крумовград и ги покани да преминат през червения килим, съпроводени от силно броене до 12. С чаша шампанско те си дадоха наздраве и снимаха за спомен пред специалните стени на славата.

„За последен път сте заедно като ученици, но съм сигурен, че в живота ще останете приятели“, каза в словото си директорът на СУ Васил Левски Крумовград, Цветан Терзиев, който получи от името на учениците специален плакет – „директор на годината“. Лудите танци и доброто настроение продължиха до сутринта, а освен редицата изненади и шоу програма, специална изненада за тях бе и заря, организирана и реализирана от екипа на Event NewLive Agency.

Музиката, беше поверена в ръцете на DJ Краси Белев, а прекрасните снимки, които може да видите във Facebook-страницата ни и сайта са дело на Радослав Рашев.

Теодор Тодоров – Тео, Крумовград