Event NewLive Agency - организация и реализация на сватби, фирмени и частни партита, балове, годежи и други.
За пръв път: вече можеш да планираш сватбата си онлайн

За пръв път, екипът на Event NewLive Agency разработи платформа, с която може да планираш сватбата си онлайн – от смартфон или компютър. Защото знаем колко е важно да имаш време да се радваш на любовта и приятелите си.

Планирай своята сватба от специалната ни платформа тук!

При посещение на специализираната страница се отваря въпросник, който трябва да попълниш за по-малко от 5 минути, след което той се изпраща директно на наш екип, който в рамките на минути ще може да ти даде отговор на въпросите, които те интересуват:
Колко ще ми струва сватбата?
Откъде да започна?
Какво ще ми трбява и какво трябва да правя?
Ние ще ти дадем отговор на всеки въпрос и ще ти предложим най-добрия екип от водещи, DJ, осветители, гост-изпълнители, кетъринг и украса и декорация за най-важния ден за твоята любов. Ще получиш и специална оферта, която може да разгледаш перо по перо, да коментираме и да променим така, че да е удобна за теб.

Водени от идеята, че е важно човек да разпределя времето си правилно и факта, че всичко вече е достъпно с „един клик“, разработваме лесно и достъпно предлаганите си услуги онлайн.

Планирането на сватбата, може да стане с един клик!

Всеки наш клиент има индивидуален профил в системата ни, благодарение на който ще може в реално време да следи всичко по неговото събитие – какво е свършено, какво остава да се направи и колко струва – защото знаем, че е важно да следиш всичко.

Ако пък планираш друго събитие, може да посетиш другата ни платформа, в която ще ти дадем десетки идеи за всичко останало – фирмно или частно парти, концерт, конкурс, парти – изненада или детски рожден ден.