Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова, водещи на Sofia Fashion Week 2019
Звезди закриват седмицата на модата в София

Звездният тандем Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова закриват пролетно-лятната седмица на модата в София тази година. Най-обичаната и популярна сценична двойка ще бъдат водещи на финалната вечер на Sofia Fashion Week в края на март.

Най-голямото модно събитие у нас ще се проведе между 26-и и 29-и март 2019-та година в столичния хотел „Маринела“, като през всяка една от разичните вечери ще бъдат представени едни от най-добрите родни и световни брандове и дизайнери.

Звездният тандем Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова са водещите на закриването на Sofia Fashion Week SS 2019
Програмата на Sofia Fashion Week SS 2019

Гала вечерта и закриването на Sofia Fashion Week SS 2019 с представяне на самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери e поверено на Тео и Боряна за поредна година. Бляскавото шоу е насрочено за 19:00 часа на 29 март, а локацията – най-модерната зала в София – EFE на хотел „Маринела“.

Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова са на сцената на SFW 6 издания.
Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова са на сцената на SFW 6 издания.

Булчински, абитуриентски и прет-а-порте колекции ще бъдат достъпи за всички в иновативния pop-up store и showroom в рамките на събитието, където дизайнерите ще предлагат своите модели на атрактивни цени.

Теодор Тодоров – Тео е на 27-години, а името му се свързва с едни от най-големите събития в страната, на които е водещ. Преминал е през школата на няколко радиостанции и телевизии, стотици фирмени партита, публични събития, реалити предавания. Млад и амбициозен, винаги усмихнат, талантлив и зареден с уникална енергия, Тео е сред най-добрите водещи в страната.

Боряна Баташова е изключително талантлива и харизматична личност, която придава изключителен дух на всяко едно събитие, което води.

Билети за Sofia Fashion Week, може да закупите от мрежата на Eventim или хотел „Маринела“.