Event NewLive Agency - цялостна организация на събития. Сватби, балове, фирмени партита, популярни водещи и програми, Теодор Тодоров - Тео, Top Host, сватба, украса на сватба, морски сватби
Какво ново през 20+21 от нас?

Фирма номер едно в организацията на сватби, балове, фирмени и частни партита – Event NewLive Agency с много нови услуги, лица, офиси и изненади за теб и твоето събитие през 2021.

Планирай сватба онлайн и безплатно тук! - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu

През новата 2021-ва година сме подготвили и вече сме в процес на изграждането на нови функции на сайта www.eventnewlive.eu, който да те услеснят в онлайн огранизацията на събитието. Половината от тях, вече са видими на сайта, като неговото оптимизиране вече е факт и е по-лесен и достъпен за всички!

Абитуриентски балове 2021 - истинските звезди са при Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu

Спомняш ли си, когато през 2020 ти казахме, че балове ще има и ние ще ги направим? 💯 Изпълнихме го! ✅ За нас „не може“, не означава да се откажем – винаги намираме начин и #Балове2020 бяха истински купон и парти 🥳, на което изпратихме #Випуск2020БезCoVid19 по най-звезден начин! ⭐️И сега ти обещаваме същото #випуск2021 ще имат балове 🆗 и те определено ще са УНИКАЛНИ 💫, точно като тях! Избери Event NewLive Agency и няма да се чувстваш като звезда от 80-те с Oscar-статуетка в ръката, на балната си вечер! 😂 Защото сме 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ и нещата трябва да са в тренда!➡️https://prnewlive.eu/events/proms/⬅️

Знаете ли, че за 7️⃣ години реализирани, планирани, направени и изводени сватби НЯМАМЕ НИТО една двойка, която е разделена до днес! ❤🥳 Любов, любов и пак любов! Определено Event NewLive Agency сме различни от другите, защто създаваме приятелства 🤝, а не отношения фирма – клиент! А и сме по-добри! 😉 И през 2021 сме подготвили нови програми, лица и решения за най-важния миг за теб и твоята половина!Планирай онлайн с нас на: 🖋https://prnewlive.eu/wedding_planing/🆒! Доказано по-добри от останалите !

Планирай по телефона с Event NewLive Agency - 090063022

Имеме и нов национален телефон, на който може да звъниш по всяко време с въпрос – 0900 63 022, 24-часова линия, на която може да попиташ всеки един въпрос, касаещ твоето събитие, дори да не го организираме ние.