Теодор Тодоров и Боряна Баташова
Красавици от близо 30 държави на една сцена в „Мегами“ с най-актуалните водещи

Заключителната гала церемония събра елита на столицата в клуб „Мегами“ на 22-ри февруари, на която водещи бяха очарователната Боряна Баташова и популярния Теодор Тодоров – Тео, които в последните години са едни от най-предпочитаните лица за модни събития и конкурси в страната.

Теодор Тодоров – Тео често влиза в ролята на водещ на различни събития, сред които „Мис Свят – България“ и няколко пъти на Sofia Fashion Week – най-голямото модно шоу в страната, като през март отново ще бъде на сцената на модната седмица в София. И продължава да бъде едно от най-разпознаваемите и търсени лица.

Конкурсът Lady Universe, които се организира от Цвети Разложка, събра в столицата десетки красавици от всички краища на света, за да представят страните си и най-красивата да спечели короната. Събитието се превърна в истинска перла в короната на нощна София, а украинката Наталия Власенко бе обявена за победителка с пълно единодушие от страна на журито и бурните аплодисменти на публиката.

Тео бе водещ и на вечерта на „националните костюми и нации“, която също бе част от конкурса Lady Universe. Товага уникалните претендентки за титлата се представиха в национални костюми, като оставиха гостите без дъх от красотата си.

Веднага след приключването на конкурса се състоя и афтърпарти, където всички се забавляваха с победителките и водещите до сутринта. Теодор и Боряна предизвикаха истинска вълна от коментари, заради стилните си тоалети и представяне.

Снимки от афтър партито вижте тук: https://www.facebook.com/pg/megamiclub/photos/?tab=album&album_id=632316746957464