Event NewLive Agency
Най-добрата сватбена агенция в Хасково и София с поредно признание

Сватби, абитуриентски балове, годежи, няколко големи концерта, светски събития и конкурси за красота – това има в календара на Event NewLive Agency за 2019 година. Различни събития, които екипа на сватбена и ивент агенция номер едно в София и Хасково, ще реализира през следващите месеци. 
Припомняме, че през изминалата година 44 влюбени двойки, казаха „Да“ на вълнуващи церемонии, водени от най-добрият водещ в България – Теодор Тодоров – Тео. Всички те с радост препоръчват горещо екипите на фирмата. Във фейсбук страницата, доволни пишат десетки коментари с благодарности.

„Най-добрият водещ“, възкликват влюбените Никол и Георги, чиято сватба беше на 18 август 2018 в Асеновград. Тяхната любов е белязана с безкрайност, а специален гост на тържеството бе Орлин Горанов, като изненада за Никол. Усмивката и беше на лицето през цялата вечер, а всички гости танцуваха до зори в един от най-добрите комплекси там, което е предпоставка за обещанието: „Благодарим ти, Тео (…) и до нови срещи!“, с което младото семейство Гочеви завършват поста си.

Към суперлативите и доволните клиенти, които се превъръщат в приятели се присъединява и Антония Михайлова, която поставя оценка 5 – максимална, според социалната мрежа за работата на Event NewLive Agency.

Когато доставяме усмивки, нашата работа е наистина зареждаща и позитивна, казват колегите на Теодор Тодоров – Тео. Те координират всичко от самото начало до края на даденото тържество. Всяко едно „благодаря“, ни прави истински щастливи и доволни, че сме успели да се справим в реализацията на най-важния ден на десетки хора. 

5-звездни са и оценките на още от младоженците, минали през венчилото с най-желаната фирма на техните тържества – Сабрие Юсуф, каза лудото и силно „Да“ на 1 юли в Крумовград, един град. Сватбата и ще се запомни с готините гости и милионите емоции, които само за една вечер ги връхлетяха. От този регион бяха и Рейджан и Сунай, както и Тургай и Фатме, Тунджай и Есин – все млади позитивни и успели хора, до които екипа бяха като фирма в реализацията и воденето на най-важните им и скъпоценни мигове.

Отзивите за най-популярния и добър водещ в България – Теодор Тодоров – Тео, продължават и от Делян Милев, както и Веселин Кирев, който бе изненадан с декорация за изключителен повод.
Още от позитивните оценки и обратната вързка на редицата клиенти, може да се видят в сайта и фейсбук страницата на фирмата.

„Иновативни идеи и решения за Вашето събитие – осветление, кетъринг, професионално озвучаване, артист-изпълнители, най-добрите водещи, цялостен план и реализация – това е нещото, с което се открояваме от конкуренцията„, разказва Тео.

Той е изключително доволен и горд, че вече няколко години работи и с общините и техните администрации успешно. Община Хасково и Община Крумовград, засвидетелстват с референции професионалното и качествено отношение, от което са доволни в работата си с Теодор и екипа на Event NewLive Agency.

Освен това, Теодор Тодоров е и водещ на редица от най-големите събития в страната, като е бил на сцените на Sofia Fashion Week– няколко поредни издания на родната седмица на модата, „Мис България“ – официалният конкурс за красота на държавата, която определя най-красивата българка. Със стил, чар и профеисонализъм той е бил и на партитата на най-голямата козметична компания у нас – Christian Of Roma и много други. Още по темата, може да прочетете тук,тук и тук.

Няма как да пропуснем, че несъмнено ТЕОДОР ТОДОРОВ – ТЕО е сред най-добрите водещи и хостове в страната, отдавна отвял конкуренцията и преминал в едно друго ниво, различно от познатите до сега стандарти и остарели похвати. Гаранция за успехът му е вярата, непринудения стил на работа и голямото сърце, благодарение на което преди месец бе отличен с почетен плакет заради подкрепата си за инициативи свързани с кампания в помощ на жените с рак на гърдата

А всички от Event NewLive Agency всеки ден доказват, че са най-добрия избор за всеки един повод! Защото знаят как се прави и го правят със сърце и обещават сватбите и баловете през 2019-а да са много повече от това, което другите се опитват да направят, защото все пак #TopHost е един… същото важи и за агенцията!

Теодор Тодоров - Тео в момента на получаването на благодарствен плакет
Теодор Тодоров - Тео като водещ на седмицата с тържества по повод празника на град Хасково
Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова като водещи на конкурса за красота Lady Universe:
Теодор Тодоров като водещ на седмицата на модата в София през 2018

Теодор Тодоров – Тео в момента на получаването на благодарствен плакет:
Теодор Тодоров – Тео като водещ на седмицата с тържества по повод празника на град Хасково:
Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова като водещи на конкурса за красота Lady Universe:
Теодор Тодоров като водещ на седмицата на модата в София през 2018: