Водещите Теодор Тодоров - Тео и Боряна Баташова избраха "Мис Шумен 2022" - Event NewLive Agency
На бляскаво шоу избраха “Мис Шумен 2022”, водещи бяха Тео и Боряна Баташова

Водещи на бляскавото шоу, което се състоя в денс клуб “Колизеум”, бяха популярните и обичани от цяла България Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео.

Сценичният тандем бе на сцената на моредното бляскаво събитие, което излъчи 18-годишната Никол Иванова за победителка и носителка на титлата “Мис Шумен”. Тя ще представи Шумен във финалния кръг от националната верига “Мис България 2022”, който е насрочен за 10 ноември в София. Председател на журито бе Ирина Папазова, която е собственик на първата българска модна агенция “Интерсаунд”. Тя, заедно със Сабин Асенов , бяха изключителните организатори на конкурса за красота.

Момичета дефилираха в традиционните три тура: в първия – с облекла на модна къща “Si Amore” на дизайнерката Сибел Азиз, във втория – с бански костюми “Перфект”, а в третия – с официални рокли на бутик “Велвет Енджъл” на дизайнерката Виолина Методиева.
Актуалната “Мис България 2021” Сара Младенова, която преди това се окичи и с титлата “Мис Шумен”, връчи короната на новата победителка в градския конкурс Никол Иванова. До тях беше и носителката на званието “Мис Шумен 2020” Михаела Дамянова, която след това беше избрана и за първа подгласничка на “Мис България 2020”.