Нови сватби, нови идеи, нови усмивки - Event NewLive Agency
Нови програми, нови идеи, нови усмивки за ТЕБ

Октомври е тук, за да ни напомни за есен. Ние обаче имаме цял куп летни спомени, които ще ни „държат“ до… другото лято! Парарелно с това сме подготвени и заредени с цял куп нови неща, които ще ти предложим, за да можем заедно да направим: мечтаната сватба, якото абитуриентско парти, щурото моминско, тайното ергенско или големия концерт на рок-бандата от другия блок. Защото сме по-добрите, защото сме по-младите, защото сме Event NewLive Agency!

Октомври е тук, за да ни напомни за есен. Ние обаче имаме цял куп летни спомени, които ще ни "държат" до... другото лято! Парарелно с това сме подготвени и заредени с цял куп нови неща, които ще ти предложим, за да можем заедно да направим: мечтаната сватба, якото абитуриентско парти, щурото моминско, тайното ергенско или големия концерт на рок-бандата от другия блок. Защото сме по-добрите, защото сме по-младите, защото сме Event NewLive Agency!

Нови и различни сватбени програми, за да може ТВОЯТА да бъде различна от онези, на които си ходил и знаеш всяка една дума, действие и програма наизуст. Ще ти предложим нови, различни варианти и още нещо: ще ги реализираме заедно с теб, защото знаем, че най-важния ден за теб е доверие за нас! Можеш да планираш твоята сватба, само с няколко клика онлайн и напълно безплатно на адрес: https://prnewlive.eu/wedding_planing/
Разкажи ни идеите си, предизвикай ни, а ние ще го направим за ТЕБ! Актуални с времето предложения за украса, декорация, координация, музика, стил, тематика и програма, защото го заслужаваш! И всичко е … наше! 

Event NewLive Agency, виждаме и знаем, че годината е 2019-та, абитуриентите са модерни, готини, независими и със свежо мислене. Ето още едно доказателство, че абитуриентски балове 2020 трябва да са в крак с времето, за да покажем, че го заслужават. Заредени сме с цял куп нови идеи за ТЯХ, далеч от еднотипните грамоти, формат А4 или стихчета за класове пред ресторанта (демоде е, нали?). Все пак екипите ни също са били абитуриенти и това не е било през миналия век!
Показахме им как се прави през 2019, сега ще ги оставим да ни повтарят, докато ние сме крачка пред другите, защото АБИТУРИЕНТИТЕ СА НИ ВАЖНИ и са ни приятели! Може да видиш или да организираш бала тук: https://prnewlive.eu/events/proms/

Знаем, че искаш да си прекараш готино на рождения ден. Искаме го и ние – от септември ти предлагаме да забравиш за балоните и да погледеш нови и актуални предложения за партито, дори и да е на детето ТИ. Децата от 80-те сме родители и знем, че „филията с лютеница“ е само спомен под звуците на БНР. Сега е друго! И не е по-лошо, защото доставя усмивки и създава приятелства. Актуалните ни програми са за ТЕБ. Попитай ни, предизвиквай ни и ние ще направим така, че ще празнуваш рожден ден повече от веднъж в годината.

Обичаме да се променяме! Обичаме да се усъвършенстваме и го правим първо за себе си, след това за ТЕБ, защото знаем колко е важно да имаш доверие на млади и доказали се хора. Мислим с преспектива и работим, за да реализираме всички събития, които имаме. Обичаме предизвикателствата и ще се радваме да реализираме и твоето. Може да сме ти полезни в организацията на всякакъв вид събития – сватба, абитуриентски бал, частно и фирмено парти, тиймбилдинг, годеж, концерт или конкурс. Изработваме и правим цялата украса, декорация, осветление и кетъринг, защото знаем колко е важно за ВАС всичко това.
От септември 2019 чупим стереотипа и сме с напълно обновени програми, екипи, инвентар, декорации, украси, идеи. Заслужаваш ГО!

Намери ни! Попитай ни! Запомни ни!