Планирай сватба през есента, за да си спокоен през зимата!
Планирай през есента, за да си спокоен през зимата!

Есента е идеалното време, в което да планирате вашето събитие за 2022 – това е съветът на специалистите, водещи в организацията на сватби, балове и други събития и лични поводи! Същото съветваме и ние от фирма номер едно за събития в страната – Еvent NewLive Agency!

Поради огромния интерес към услугите ни и екипите ни, съветваме бъдещите абитуриенти, младоженци и други да не чакат последния момент, а още сега да се свържат с нас, за да направим и реализираме техните събития за 2022 година. Това ще бъде сезон, съчетаващ в себе си „двойки“ – 02.02.2022, 22.02.2022, 20.02.2022 и много подобни комбинации са идеални за сключване на брак, съветват специалистите.

☑️ Датите за баловете около 21 – 25 май вече са заети за екипите ни, защото най-готините абитуриенти не оставиха организацията за последния момент и определено заложиха на качеството, което само Event NewLive Agency, може да им предложи! И няма да крием – чакат ни УНИКАЛНИ АБИТУРИЕНТСКИ БАЛОВЕ!

Младоженците пък, които са „в час“, успяха да запазят повечето ни дати за организация, украса, декорация и реализация на техните събития, но все още имаме някои свободен петък или свободна неделя за сватби, водени и реализирани от корифеите в тази област – Теодор Тодоров – Тео и колегите му!

Ето защо ти предлагаме да се възползваш максимално бързо от това да запазиш дата за своето събитие, за да не се налага да работиш с екипи, запазени в „последния момент“, след което да те е срам да споделиш снимките и видеото си в социалните мрежи! 😉

➡️ Попитай за свободен колега, тук! или ➡️ планирай твоята сватба или събитие онлайн тук!

Ако имаш някакви въпроси, винаги може да ни потърсиш на национален телефон ☎️ 0900 63 022, за да отговорим на всичките ти въпроси!