Теодор Тодоров
Роден топ-водещ в среща със световноизвестен дизайнер

Водещ номер едно в България Теодор Тодоров, който е сред най-търсените, актуални и популярни в модните среди се запозна и обсъди бъдещи проекти със световноизвестния дизайнер Nina Naustdal.

Теодор Тодоров, Sofia Fashion Week
Теодор Тодоров и Nina Naustdal.

Двамата бяха част от седмицата на модата в София, на която вече трето издание Тео е водещ, а Nina представя ексклузивни колекции. Двамата са обсъдили и възможността да работят заедно по различни проекти.
Теодор Тодоров е възхитен от срещата си с Нина и твърди, че тя е изключителен човек и професионалист в работата си, а дизайнерските и творения са забележителни и уникални. Тя от своя страна качи снимка с водещия в личния си Инстаграм профил.

Nina Naustdal е луксозен бранд, който създава висококачествен couture, ready-to-wear, бижута, аксесоари, булчински и детски колекции и колекции за кучета. Основана през 2011 година, марката редовно провежда успешни ревюта в международен план. Брандът също така спечели Fashion Retailer на годината през 2013 на лондонските лайфстайл награди и е един от основните избори на знаменитостите за червения килим, като привлича погледите на международните медии.

Sofia Fashion Week се проведе миналата седмица в рамките на пет различни и тематични вечери, на които присъстваха редица гости от родния елит и хайлайф. Водещи бяха Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова, които са за трети пореден път на сцената на най-голямото модно събитие у нас. Двамата са сред най-търсените и популярни лица на водещи у нас, като те с нетърпение очакват следващото издание на седмицата на модата през септември, което отново ще се проведе в най-бляскавата зала – ЕФЕ на хотел „Маринела“. Междувременно звездната двойка водещи имат редица участия на големи и международни събития.