Event NewLive Agency - цялостна организация на сватби
Сватба 2020: топ тенденции, с които да се запознаеш, ако искаш приказна сватба !

Сватбата. Един от най-важните дни за всяка една двойка, решила да създаде семейство. Денят, в който казваш ДА, на своя любим и си обещавате да бъдете заедно в добро и зло…

Искаш този ден да е перфектен, нали?

Искаш на него да присъстват всички близки и роднини?

Искаш да споделиш щастието си с тях?

 За целта имаш нужда от правилното планиране!

Ако си казала ДА, на предложението на своя любим и планирате да минете под венчилото през 2020 година, прочети кои са най-големите тенденции при сватбите. По-романтична от всякога, еко и с внимание към детайлите, ето кои са нещата, които определят сватбата на 2020-та година.

1. Големи цветя

Сватба е , а цветята са неизменна част от всяка такава. Ще ги откриеш в украсата, масите на гостите и най-вече: в букета на Булката. И тук е момента да заложиш на големината. Избери голямо цвете за акцент и нека останалите са допълнение към него. Не се притеснявай да експериментираш с цветовете. Нека букетът предизвиква вниманието и възхищението на околните. И още нещо: колкото по-ароматен е, толкова по-добре. Вложи творчество. Помисли за различни начини, по които цветята могат да добавят цвят и в други части на сватбата: от цветя, замразени в кубчета лед, до флорални тъкани за коса за булчинското парти. Можеш да експериментираш с всичко.

2. По-романтична от всякога с правилната светлина

Красивото осветление може да накара мясото, което си избрала за своята сватба да блести на лунната светлина. Затова не е изненада, че една от най-добрите сватбени тенденции за 2020-та годината е свързана с осветлението на сватбата. Без значение дали става въпрос за сватба на закрито или открито, светлините могат да зададат тона и настроението за вашата вечер.

3. Еко сватба през 2020 г.

Темата на сватбата за 2020 година е съсредоточена върху природата, с голямо внимание към органичния и екологичен аспект. Най-популярните сватби са тези, които се празнуват на открито, където е възможно да се извърши както церемонията, така и сватбения прием на едно и също място. Подобно на американските сватби, има тенденция да се планира събитието в градини, паркове или селски къщи, заобиколени от декари зеленина. Сватбеният прием през 2020 г. се превръща в изживяване сред природата. Тържеството все повече ще се провежда под дървени навеси или беседки, украсени със светлини. Двойките търсят начини за намаляване на отпадъците, за употреба на домашни продукти и се опитват тържеството им да бъде възможно най-екологично.

Екологични и ръчно изработени материали

Печатните материали като покани, табелки, менюта и др. все повече са ръчно изработени, от екологични хартии и материали, калиграфски надписани, украсени с екологични бои и нарисувани ръчно.

4. Сватба на морския бряг

С какво се припокрива представата за романтичен сватбен ден? Първата асоциация е за сватба на плажа. Искрящ пясък, безбрежно море, ярко слънце, шума на вълните – всички необходими елементи за романтика и незабравимо изживяване. Сватбата на плажа звучи атрактивно и макар да е все още нетрадиционен избор, остава прекрасна идея за мястото на бракосъчетанието. Гостите ще останат не по-малко очаровани от възможността да станат част от радостта на младоженците и да отнесат със себе си спомена от споделеното с тях щастливо време на плажа

5. Сладка живопис

След булката, кралицата на сватбата е сватбената торта. Предложенията за 2020 г., в допълнение към изисканата гола торта, включват геометрични фигури и живопис- декорации, подобни на „удари с четка“ като цветна картина и акварелни рисунки.

6. Едно по-различно селфи

Селфитата, също както цветята, са неизменна част от всяка сватба. Искаш ли да имаш възможността да се снимаш с всичките си близки и роднини през цялата сватба? Направи го с помощта на фото огледалото. То е чудесен начин да създадеш с лекота и най-вече забавни красиви снимки от сватбения си ден – огромен touch screen, впечатляваща визия, забавни анимации развеселяват снимащите се. А като бонус всичките ти готи ще получат веднага своята снимка – разпечатана, за спомен от прекрасния ден.

Как работи фото огледалото?

След като наемеш фото огледалото за своето събитие, то ще бъде поставено на специално място, лесно достъпно за всички гости. За да се снимате, трябва да следвате няколко прости стъпки:

  1. Заемете позата, която искате. Може да изберете между стандартна снимки или GIF;
  2. Използвайте забавните шапчици, емотикони и надписи, които ще предоставим заедно с огледалото;
  3. Принтирайте снимката или я получете на мейла, готова за споделяне!

7. Уникален мотив

В заключение, тенденциите настрана, сватбата трябва преди всичко да е олицетворени на вкуса на двойката. Трябва да има абсолютно личен, уникален мотив. Ще трябва да остави любовта на младоженците да блести и да остави незаличим спомен в съзнанието на гостите. Въпреки че всичко казано е популярно, уверете се, че правите нещата по свой начин, тенденциите са чудесни за идеи и да видите какво правят другите, но не забравяйте да правите нещата така, както искате. Създайте свой собствен стил. Това е основното правило: следвайте инстинктите си и вашите лични предпочитания!

За едно незабравимо сватбено тържество са нужни две неща – хора с настроение и безупречна организация . Доверете ни се за да направим заедно този ден уникален , неповторим и запомнящ се .

Event NewLive Agency