Sofia Fashion Week 2019, Hotel Marinela
Седмицата на модата с четири вечери през март

Най-голямото модно събитие – Sofia Fashion Week ще се проведе между 26-и и 29-и март 2019-та година в столичния хотел „Маринела“.

Модният подиум на България посреща за пореден път родни и световни дизайнери, за да запознае публиката с тенденциите за пролет-лято 2019. Зала EFE на хотел Маринела ще се преобрази за 4-те тематични вечери на SFW SS 19:

Първа вечер – 26.03 – Представяне на български марки и дизайнери

Втора вечер – 27.03 – Представяне на булчински и Haute Couture колекции на български марки и дизайнери

Трета вечер – 28.03 – Представяне на световни марки и гост дизайнери от чужбина

Четвърта вечер – 29.03 – Гала вечер и закриване на SFW SS 2019 с представяне на самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери.

Най-добрите дизайнери от цяла България, висша мода от страната и света, нови и установени имена в модната индустрия ще се качат на модния подиум на SFW, за да сверят часовника ви с тенденциите за пролет-лято 2019.

На тазгодишното издание на Седмицата на модата в София, гостите ще могат да се насладят и на иновативен pop-up store и showroom в рамките на събитието, където дизайнерите ще предлагат своите модели на атрактивни цени. Булчински, абитуриентски и прет-а-порте колекции ще бъдат достъпи за всички, а за ценителите на модата ще има класни напитки и коктейли по модела на световните седмици на модата.