Септември още е лято! - www.eventnewlive.eu - EventNewLiveAgency
Септември още е лято! Планирай сега!

Септември още е лято! Така е! Огледай се, все още живакът в термомертите ти подсказва, че е време за плаж, за емоции, за вълнения, за нощи. Да, за нощи – безсънни и създаващи спомени! Тук сме да ти напомним и споделим какво сме ти подготвили за „новия“ сезон.

И ако за някои колеги сватбите са само „сезон“, то за нас са целогодишна работа… и не са от май до септември, напротив – те са от Януари до Декември! Ето защо ти предлагаме да разгледаш нашата галерия със снимки, поместена тук (ако си решил да правиш сватба, а и не само). Разгледай и платформата ни, специално разработена за вълшебни дни, започващи с едно „Да“.

Баловете, онези абитуриентските започват с едно лудо броене до 12 и завършват с купон, които се помни цял живот. Помнят се и лицата, които са ги направили – Теодор Тодоров – Тео, водещ номер едно в България и DJ KraSi Belev – човекът парти. 2023-та ще бъде годината на взрив за балове, обещано е! Няма да приличат на селски събори, нито на парти „преоткрий планината“, а на купони с изцяло нова концепция! Ще бъде май! Ще видите! 🙂

Септември е! Още е лято! Планирайте смело мечтите и събитията си – споделете ни ги и оставете реализацията на нас, защото ако не друго – то ние сме най-добрите. Използвайте платформата ни за планиране на събитие – тук, само ако знаете колко е лесно… коктейл, море и няколко клика!

Теодор Тодоров - Тео водещ номер едно в България - www.eventnewlive.eu

Звездно! През септември, октомври и ноември ни очакват и големите модни форуми, награди, събития, които ще са бляскави. И ние ще бъдем и по червения килим, за да ги водим, реализираме, отразим – Event NewLive Agency не е само малка фирма, тя е течение, мисъл, любов, която винаги е крачка пред другите… (а кои бяха другите)?!
Очакват ни конкурси и още много… следте, за да видите и разберете!

Фирмени и частни партита през Декември, защото ще е Коледа, защото ще е Нова Година… и всичко това направено според твоята идея, план и реализирано по нашия начин – най-добрия, защото и твоят екип го заслужава! Правим ги така, все едно правим нашето парти!

Празници на градове и общини – това също предстои през идните месеци – купони и концерти с артисти от звездни величини – ще се видим къде ли не, за да направим хиляди усмивки. И с много заря и фойерверки – за да създаваме спомени!

Ако искаш всичко това, ако имаш нужда от него за твоето събитие – сватба, бал, семейно тържество, юбилей, парти – фирмено или лично, ергенско или моминско, не се колебай да ни потърсиш – ще съжеляваш само, ако избереш друг!

И да напомним… септември още е лято!