Теодор Тодоров - Тео ще е водещ на юбилейното десето издание на седмицата на модата у нас
Теодор Тодоров – Тео ще е водещ на седмицата на модата

Sofia Fashion Week и неговото десето юбилейно издание започва на 30 март в столицата. Най-голямото модно събитие в страната показва новите колекции на български и световни дизайнери, висша и булчинска мода. За поредна година организаторeи на бляскавото събитие са българската модна телевизия Code Fashion TV и хотел “Маринела”.

И този път от модния подиум, ще ни приветства популярния и обичан водещ Теодор Тодоров – Тео, който ще е в компанията на две прекрасни дами – Елица Стойчева и Златина Иванова, познати от малкия екран и от десетки събития, които са водили. Ели и Злати ще партнират на Тео в различните вечери.

Теодор Тодоров – Тео е добре познат от сцените на Sofia Fashion Week пет поред издания, Lady Universe, Мис България , преминал е през школата на няколко радиостанции и телевизии, стотици фирмени партита, публични събития, реалити предавания, а красивите жени около него винаги са факт.

В рамките на Sofia Fashion Week, гостите ще могат да посетят и организирания POP-UP STORE, в който се включват дизайнери на дрехи, аксесоари и бюти брандове, които са на гребена на модната вълна. Над 40 бранда ще представят своите колекции и модни решения за пролетно-летния сезон в уютната обстановка на SOFIA FASHION WEEK POP-UP STORE, специално направен на място на събитието до модното Street Lounge Coffe, до зала ЕFE, домакин на бляскавото събитие.