Те казаха: Обичам те!, Event NewLive Agency, цялостна организация на сватби, балове и фирмени и частни партита
Те казаха: „Обичам те!“ (аудио)

Усмивки, емоции, изненади и още специални подаръци, това е за нас – „Свети Валентин“ или празникът на любовта. Но не е нужно да има точна дата в годината, когато да казваме на някого: „Обичам те!“, в това се уверихме самите ние днес.

Те казаха: Обичам те!, Event NewLive Agency, цялостна организация на сватби, балове и фирмени и частни партита

В продължение на дни, сайтът и екипът на Event NewLive Agency, търсеше и очакваше милите ти думи в кампанията: „Кажи: „Обичам те“, която бе насочена към всички вас. А днес Теодор Тодоров – най-добрият роден водещ успя да се обади на почти всички, изпратили своите „валентинки“.

В аудио файлът тук, можеш да чуеш откъси от едни от най-хубавите и искрени послания, на които станахме свидетели днес.

Кажи: Обичам те на любим човек с водещ: Теодор Тодоров

Мили думи, казани от сърце радваха хората през целия ден, а най-красивите от тях бяха наградени с подарък – бутилка вино, от Event NewLive Agency, което ще получат, за да му се насладят заедно.

Желая да бъда до нея в добри и лоши моменти.. Тя е грижовна, силна и борбена. Няма нищо на света което може да и попречи, за да постигне целите си. Обичам я защото прощава, знае какво обичам, насърчава ме да правя това което искам, дори да не съм сигурен дали мога. Има красиви очи хубава е,тя е страстна и е моето второ аз. Обичам те.

Обичам те, защото ти си смисъла на живота ми. Правиш ме щастлива всеки ден. Благодаря ти, че ме избра за своя бъдеща съпруга и с нетърпение очаквам деня, в който официално ще си кажем „ДА“.

Защото е най-малко, което мога да кажа. Защото направи живота ми едно невероятно приключение, изпълнено с много щастие и любов.

В хода на десетките обаждания днес, имаше и забавни и готини моменти, които сме успяли да миксираме тук:

Кажи: "Обичам те!" на любим човек, а ние ще му подарим усмивка

Успяхме да се обадим на много от вас, но имаше и такива, на които мобилните им телефони не бяха включени или не приеха нашите обаждания, за което искрено съжаляваме. Сигурни сме, обаче думите на техните половинки ще достигнат до тях с много любов и енергия.

Още интересни записи и послания:

Очаквайте и още изненади и прекрасни кампании от Event NewLive Agency, които да те карат да се усмихваш и печелиш награди, а ние сме тук, защото организираме твоята сватба, бал, фирмено или частно парти по начин, по който заслужаваш!

Вижте тази публикация в Instagram.

Любов ❤️ Усмивки и изненади, в това превърна денят на много хора, водещ номер едно в страната – @teodortodoroff, защото се обади да ги поздрави за празника! Виж и чуй как: 🎙 www.eventnewlive.eu . ☑️ #TopHost #TheBestHost #EventNewLiveAgency #TeodorTodorov #fashion #TeodorTodorovHost #likeforlikes #followforfollowback #followback #follow4followback #like4likes #followers #followforfollow #followme #likesforfollow #followsforfollows #likesback #recent4recent #likeme #r4r #follow #like #ТеодорТодоров #НайДобрияВодещ

Публикация, споделена от Event NewLive Agency (@event_newlive_agency) на