Чаровните Боряна Баташова и Теодор Тодоров ще са водещите на Седмицата на модата в София

Започва Sofia Fashion Week – най-мащабното и стилно модно събитие в България, на което дизайнерите ще покажат своите творчески идеи и умения за настъпващия есенно-зимен сезон 2018. Единствено по рода си събитие е истински празник за онези, които обичат висшата мода и изкуство и ще се проведе между 17 и 21 септември в зала ЕФЕ на хотел Маринела. 

Водещи на всяка една от различните вечери ще са чаровните и усмихнати Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова. Звездният тандем е сред най-обичаните и популярни в страната. Те познават сцената и събитието изключително добре, защото са официалните водещи на Sofia Fashion Week вече няколко поред издания. 
Най-добрите водещи ще дефилират по модния подиум пет вечери, облечени в различни тоалети на най-добрите марки и дизайнери и ще представят пред публиката редицата изненади, които ще поднесе това издание модната седмица.

Теодор Тодоров – Тео е сред най-популярните и търсени имена на водещи на светски събития и конкурси за красота. Срещи със световни величини и имена като Амон Карвър – от New York Fashion Week и топ дизайнера Nina Naustdal, засвидетелстват успехите на Тео, който освен всичко се е снимал и в популярни хитови сериали и продукции. Изявите му не свършват тук, те продължават с конкурси като „Мис България – Свят“, „Менхънт България“, „Lady Universe“, Sofia Hair Fashion Show, и още редица, които го превръщат в едно от най-обичаните и разпознаваеми лица.
Боряна Баташова е сред най-усмихнатите водещи и лица в страната, била на сцените на редица конкурси и събития – „Бизнес дама на годината“,  „Мис България“, Sofia Fashion Week, Lady Universe, Менхънт България и още много. Чаровната дама, успява да предаде от своето позитивно настроение на всички, което я прави изключителен професионалист.

Теодор и Боряна издадоха, че още първата вечер от седмицата на модата ще бъде изпълнена с много красота, стил и изящество. Грандиозно шоу ще дебютира пред публиката с българските модни марки Imane, Biliana Yotovska label, VANITTA Fashion, FLAYER, Instinct, KWIAT, 29Desire, Wolf Wolley, модна къща  Paruchev.  През втората вечер ще бъдем очаровани от новите лица на българската модна сцена и студентски модни колекции. Третата вечер на подиума ще блеснат български брандове и ще представят грандиозни булченски и haute couture колекции – Berna Moda, Blink, Esil Duran, Hristo Chuchev, Desizo Monni, Banderol, Be Queen, Princess Fashion, Жана Жекова и Antony Langountin.
Четвъртата вечер ще бъде специално посветена на гост дизайнери и световни брандове – Elena Luka, ALL U Re, Bapa Kids, Carducci, Inside Us, Jelena Roganovic, Vesna Krivocapic, Nina Naustdal.
Закриването на модния форум в петата гала вечер, ще бъде повече от зашеметяващо – Стоян Радичев, Aggressor, NL4You, Paloma Fashion, а за финал на сцената ше бъдат представени ексклузивни ревюта и прет-а-порте на прически от Christian of Roma и Magama.