Сватбена агенция Event NewLive Agency Хасково, София, Теодор Тодоров - Тео top host
Чупим стереотипа през септември за ТЕБ!

Септември е тук, за да ти каже, че лятото не си е отишло, вечерите са за споделяне с приятели, а най-добрата и популярна агенция за събития – Event NewLive Agency е заредена с нови предложения, програми, екипи и идеи за твоята сватба, бал или парти. Правим го за ТЕБ, защото не сме от онези, спрели във времето, без идеи – развиваме се и за нас е важно да сме различни.

Модерни и актуални сватби - Event NewLive Agency!

Нови и различни сватбени програми, за да може ТВОЯТА да бъде различна от онези, на които си ходил и знаеш всяка една дума, действие и програма наизуст. Ще ти предложим нови, различни варианти и още нещо: ще ги реализираме заедно с теб, защото знаем, че най-важния ден за теб е доверие за нас! Можеш да планираш твоята сватба, само с няколко клика онлайн и напълно безплатно на адрес: https://prnewlive.eu/wedding_planing/
Разкажи ни идеите си, предизвикай ни, а ние ще го направим за ТЕБ! Актуални с времето предложения за украса, декорация, координация, музика, стил, тематика и програма, защото го заслужаваш! И всичко е … наше! 🙂

Разлини и модерни абитуриентски балове 2020 - Event NewLive Agency

Event NewLive Agency, виждаме и знаем, че годината е 2019-та, абитуриентите са модерни, готини, независими и със свежо мислене. Ето още едно доказателство, че абитуриентски балове 2020 трябва да са в крак с времето, за да покажем, че го заслужават. Заредени сме с цял куп нови идеи за ТЯХ, далеч от еднотипните грамоти, формат А4 или стихчета за класове пред ресторанта (демоде е, нали?). Все пак екипите ни също са били абитуриенти и това не е било през миналия век!
Показахме им как се прави през 2019, сега ще ги оставим да ни повтарят, докато ние сме крачка пред другите, защото АБИТУРИЕНТИТЕ СА НИ ВАЖНИ и са ни приятели! 🙂
Може да видиш или да организираш бала тук: https://prnewlive.eu/events/proms/

Организация на рожден ден, модерно и актуално - Event NewLive Agency

Знаем, че искаш да си прекараш готино на рождения ден. Искаме го и ние – от септември ти предлагаме да забравиш за балоните и да погледеш нови и актуални предложения за партито, дори и да е на детето ТИ. Децата от 80-те сме родители и знем, че „филията с лютеница“ е само спомен под звуците на БНР. Сега е друго! И не е по-лошо, защото доставя усмивки и създава приятелства. Актуалните ни програми са за ТЕБ. Попитай ни, предизвиквай ни и ние ще направим така, че ще празнуваш рожден ден повече от веднъж в годината.

Актуални и готови за нови идеи и редизвикателства - Event NewLive Agency

Обичаме да се променяме! Обичаме да се усъвършенстваме и го правим първо за себе си, след това за ТЕБ, защото знаем колко е важно да имаш доверие на млади и доказали се хора. Мислим с преспектива и работим, за да реализираме всички събития, които имаме. Обичаме предизвикателствата и ще се радваме да реализираме и твоето. Може да сме ти полезни в организацията на всякакъв вид събития – сватба, абитуриентски бал, частно и фирмено парти, тиймбилдинг, годеж, концерт или конкурс. Изработваме и правим цялата украса, декорация, осветление и кетъринг, защото знаем колко е важно за ВАС всичко това.
От септември 2019 чупим стереотипа и сме с напълно обновени програми, екипи, инвентар, декорации, украси, идеи. Заслужаваш ГО!

Намери ни! Попитай ни! Запомни ни!