Розово парти, Event NewLive Agency, Хасково, Теодор Тодоров
Event NewLive Agency и Ангели в розово в поредна розова инициатива

За поредна година, екипът на Event NewLive Agency се включва и съвместно с „Ангели в розово“ организира благотворително розово парти, в помощ на жени пострадали от рак на гърдата!

Розово парти е благотворително събитие, което събира десетки хора, помагащи жени, пострадали от рак на гърдата!

Датата е 04.09.2019, а мястото – безспорно най-добрият клуб в Хасково – Клуб Barcode! Обещаваме изненади, обещаваме усмивки! Бъдете в очакване! Водещ ще бъде Top Host-а на България – Теодор Тодоров, а гост-изпълнител – Тони Димитрова! Очаквайте подробности!

Припомняме, че Теодор Тодоров – Тео получи благодарствен плакет заради подкрепата си за инициативи свързани с кампания в помощ на жените с рак на гърдата. Той му бе връчен от Даниел Шопов, директор на козметичната компания организатор на кампанията, по време на концерт част от националното турне „Благодаря! От любов към живота“, през декември миналата година.

Теодор Тодоров - Тео и Мария Илиева
Теодор Тодоров – Тео и Мария Илиева по време на връчването на плакета.

Теодор Тодоров – Тео е един от най-популярните водещи в страната, като е бил на най-големите родни сцени и модни подиуми. Името му се свързва с десетки участия и на частни, фирмени и корпоративни партита. Роденият във Хасково Теодор, години наред се включва в инициативите на „Ангели в розово“.