Хората от Event NewLive Agency имат няколко качества: те са млади, амбициозни, иновативни и… достатъчно луди, за да броят до 12 с най-готините абитуриенти всяка година. Истински празник – в това превръщаме балната вечер. Да! И ние сме били абитуриенти и не е било толкова отдавна във времето – факт, защото сме на „едни и същи вълни“ със звездите от всеки един випуск. Обичаме да сме първи в нещата и всяка година баловете ни са все различни и по-модерни. Знаем, че да си абитуриент е нещо много cool (яко) и ще направим: посрещане по червен килим, стена на славата за много селфита и снимки, супер шоу в ресторанта (залата) по начина, по който го искаш ти и твоя клас. Музиката винаги е важна – най-добрите DJи и водещи правят игри с брутално много награди и тази вечер ще бъде незабравима. Гарантираме го!

И ние сме фирма. И ние знаем как е… рожден ден на шефа, спечелена награда, поредно признание, коледни и новогодишни празници, начало или край на сезона – все поводи за любимата дума на всеки служител: „парти“. 
А какво трябва да има на едно фирмено парти? Отговорът е: много неща – звучи ти сложно… но не е! Когато до теб имаш партньор като Event NewLive Agency няма нищо сложно.
Всяко такова парти трябва да се отличава, да е оригинално и брандирано (с цветовете на фирмата, логото, мястото тематиката и сферата на дейност). Наша работа е! Обичаме предизвикателства и ако искаш да ни отправиш такова – готови сме да го приемем. (отправи ни го още сега)
Цялата организация, украса, декорация, програма за вечерта, артист-изпълнители, музика, озвучаване, осветление, че дори и … сцена ако ти трябва ще бъдат там където и когато каже шефа (или „ти“, ако си шефа). Тиймбилдингите пък са ни сила…