Планираме заедно с теб мечтаната сватба - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu

Твоята сватба е скъпоценен и интимен миг, роден от любов и израстващ в поява на ново щастливо семейство. Нашата мисия е екипът ни да превърне сватбеното тържество в приказка, във вълшебство, което отнася хората в един магичен свят, на крилете на любовта.  Точно такова вълшебство, каквото искаш точно Ти и половинката ти.
Предлагаме: 
💸 Изготвяне и постоянен контрол на сватбения бюджет по отделни пера;
🏤 Резервация и декорация на избрания ресторант за сватбата и организация на кетъринга;
⛪️ Съдействие при изпълнението на всякакви сватбени ритуали;
📷 Професионални сватбени фотографи;
📽 Организиране на видеозаснемане на сватбата;
👗 Снабдяване на рокли и аксесоари за шаферките;
🎤 DJ, професионален водещ, озвучителна и осветителна техника;
🛍 Изготвяне на регистър на сватбените подаръци;
🍰 Поръчка и доставка на сватбена торта;
🎁 Измисляне и осигуряване на оригинални подаръчета за гостите;
💌 Поръчка и печат на сватбените покани;
💻 Създаване на уеб сайт, отразяващ сватбата;
⚪️ Поръчка и осигуряване на сватбените халки;
✈️ Организация на пътешествието за медения месец и още редица изненади и услуги, защото Да! ние сме различни нови, иновативни.

Сватби с цялостна организация 97%
Доволни младоженци 99%
Двойки, препоръчали ни на други 100%
Ако имаш любим изпълнител, попитай ни за него – ние го познаваме!
Танцови формации, вариатетни програми, шоу, барабани, народни изпълнения, оркестри и всичко, с което да впечатлиш и изненадаш гостите си!
« на 133 »
#сватби - фото
Петко и Петя
Миро и Тина
Поли и Светльо
Гергана и Радо
Денис и Татяна - сватба, Event NewLive Agency - организация на сватби - www.eventnewlive.eu
Денис и Татяна
Таня и Борко - сватба, Event NewLive Agency - организация на сватби - www.eventnewlive.eu
Таня и Борко
Митко и Тина - сватба, Event NewLive Agency - организация на сватби - www.eventnewlive.eu
Митко и Тина
Деси и Крис - сватба, Event NewLive Agency - организация на сватби - www.eventnewlive.eu
Деси и Крис
Мария и Митко - сватба, Event NewLive Agency - организация на сватби - www.eventnewlive.eu
Мария и Митко
Деси и Ицко - планирай сватба онлайн при професионалистите - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Деси и Ицко
Стефани и Николай - планирай сватба онлайн всичко за теб - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Стефани и Ники
Божидара и Лъчезар - планирай онлайн сватба в цяла България - www.eventnewlive.eu
Лъчо и Божидара
Яна и Иван
Габи и Мони
Дани и Ники
Цялостна организация на сватба, украса, професионални водещи и екипи за теб - Event NewLive agency
Ирина и Теодор
Мария и Даниел, Свиленград - Event NewLive Agency
Мария и Даниел
Антоан и Кристина, Event NewLive Agency
Кристина и Антоан
Станислав и Стефка Мачеви, Event NewLive Agency
Станислав и Стефка
Мерджан и Руфат - сватба
Мерджан и Руфат
Ивет & Ангел
Усмивките и емоциите се създават с любов. А те я имат, носят я в сърцето си и я предават - това са Виолета и Мирослав. Водещ: Теодор Тодоров DJ: Hristo Nikolov
Виолета & Мирослав
Когато носиш любов в сърцето си я споделяш - то тогава си истински щастлив. Никол и Георги имат любов един към друг и към всички останали - личи им в очите. Споделяме малко моменти от тяхната сватба на 18.08.2018. Водещ: Теодор Тодоров, DJ: Мишо Микс
Никол & Георги
Когато в една приказка главните герои са млади, влюбени и усмихнати като Vasilena & Ivan, a действието е на уникалното място - FORUM Lounge Bar And Restaurant, няма как тяхната сватба да не е уникална! Благодарим, че я разказахме заедно! Водещ: Теодор Тодоров - #TopHost DJ: Мирослав Ангелов - #DJBesti Фото: Александров
Василена & Иван
Ако любовта е онази пътеводна звезда, която насочва заблудения кораб, то Jivodar & Мария никога няма да се загубят из приключението, наречено живот. Водещ: Теодор Тодоров - #TopHost
Мария & Живодар
Още една от уникалните сватби, на която топ-водещия на България Теодор Тодоров бе част. Петя и Георги си казаха едно силно и голямо “Да”, показаха как любовта може да е весела и носеща усмивки на всички. Благодарим, че бяхме част от Вашето щуро приключение.
Петя & Борко
Орхан Памук казва, че ако я няма сродната ти душа, няма никаква нужда и от собствената ти душа. Фатме и Тургай са влюбени и сродни души и тяхното "Да" е силно и щастливо. Точно в такъв празник се превърна тяхната сватба... Споделяме моменти от тогава и благодарим за доверието, което ни гласуваха. Водещ: Теодор Тодоров
Фатме & Тургай
Казват, че когато намериш любовта - намираш себе си, а когато я споделиш...тогава си истински щастлив. Борис § Петя показват, че тези думи са истина. Тяхната сватба бе един разказ, в който участие взеха гости, приятели и роднини, а за купонът ще се говори дълго.
Петя & Борко
Сватбените покани са първото нещо, с което трябва да започнеш подготовката за тържеството, те задават тона на големият ден.  Екипът ни ще ти предложи такива, които да пасват на собствената ти индивидуалност и неповторимия стил на твоята сватба. Изпълни гостите си с нетърпение и очакване за красива, щура и стилна церемония, изпращайки им оригинални сватбени покани.

Разпределянето на времето в деня на сватбата е може би най-важното нещо за младоженците. То е и много различно, защото всяка сватба е уникална сама по себе си. Екипът ни ще направи така сватбения тайминг, че от събуждането до края на купона всичко да върви по план, за да имаш време за всеки детайл, без да бързаш и да се притесняваш за каквото и да е било.

Примерен ред – сватба – Event NewLive Agency

Нашата мисия е да направим всичко така, както го искаш ти – от украсата на избрания ресторант до ритуалите на тържеството. Предлагаме цялостна координация за теб и гостите ти!

Осветлението за сватби има винаги различни визии. И ние екипът на Event NewLive Agency знаем това. Можем да предложим широк набор от професионално осветление за тържеството – в някои от случаите се използва така нареченото „фоново осветление“. Състои се от цветни заливки по стените, колоните и булченската маса, като за целта се използват лед парове и уошове.
За да бъде пълноценно изпълнено цялото събитие, се препоръчва да се предвиди и парти осветление за часта след всички ритуали или в случаите когато има някаква програма, игри, изненади или изпълнители. Осветлението се управлява от осветител в реално време, според случващото се в момента, благодарение на нашите партньори.

За да се потопите максимално в магията на сватбата можем да предложим: стена на славата-винил за снимки с гостите, червен килим, украсени арки за изнесен ритуал, кенди бар, шатри и всичко, декорирано в тематиката на сватбения ден. А ти сам, можеш да разгледаш много от работата ни в секция „галерия“, „видео“ и планиране на сватба. А ако вече бързаш за меден месец, виж тук!