• КОНТАКТИ

Един ден, а толкова много подготовка. И си заслужава всяка минута, която отделяме, за да го превърнем в приказка. Ето защо обещаваме, че ще бъдем до теб от първата минута и среща, през цялото време на планиране, всяка секунда по време на тържеството, до последния гост, останал да танцува на дансинга. Това, ние от Event NewLive Agency наричаме цялостна координация. Твоята работа е само да ни разкажеш какво си представяш, другото ще направим заедно, без да те занимаваме излишно. Част от нещата, в които ще ти помогнем са:
– изготвяне и постоянен контрол на сватбения бюджет по отделни пера;
– избор на дата за тържеството;
– резервация и декорация на избрания ресторант или зала за сватбата и организация на кетъринга;
– съдействие при изпълнението на всякакви сватбени ритуали;
– съвети за актуалните тенденции;
– избор и съвети за професионални фотографи;
– препоръки за избор на видеозаснемане;
– снабдяване на рокли и аксесоари за шаферките;
– професионални и изпитани DJ-и с озвучителна и осветителна техника;
– най-добрите водещи в България, сред които и емблемата на сватбите – Теодор Тодоров – Тео;
– изготвяне на регистър на сватбените подаръци;
– поръчка и доставка на сватбена торта;
– идеи и осигуряване на оригинални подаръчета за гостите;
– поръчка и печат на сватбените покани;
– създаване на уеб сайт, отразяващ сватбата;
– поръчка и осигуряване на сватбените халки;
– организация на пътешествието за медения месец;

Сватба: организация, украса, декорация, водещи - всичко за твоята сватба - www.eventnewlive.eu - Event NewLive Agency - 0900 63 022 - национален телефон

Да превърнем избраната от теб локация в „замък на любовта“ – това е нашата мисия. Ще ти предложим всичко необходимо за украсата и декорация, до най-малката подробност, в цвят и тема, която искаш и си представяш!

Сватба: организация, украса, декорация, водещи - всичко за твоята сватба - www.eventnewlive.eu - Event NewLive Agency - 0900 63 022 - национален телефон

Кажи: „Да“ пред гостите си на специална церемония! Ние ще организираме всичко – от украсената арка, всички необходими артикули, вълнуващ сценарии и ритуалчик, за да пресъздаде твоята приказка по уникален начин! Имаме стотици идеи.

Сватба: организация, украса, декорация, водещи - всичко за твоята сватба - www.eventnewlive.eu - Event NewLive Agency - 0900 63 022 - национален телефон

За да бъде всяко едно събитие истински звездно, разполагаме и работим с най-добрите по отношение на осветлението. Фоново или страхотно парти-денс осветление, винаги се допълват и създават уникална обстановка. 

Сватба: организация, украса, декорация, водещи - всичко за твоята сватба - www.eventnewlive.eu - Event NewLive Agency - 0900 63 022 - национален телефон

Можем да направим и реализираме твоята сватба навсякъде! Разполагаме с столове тип „Шивари“, кръгли маси, високи коктейлни маси, чаши, както и чинии, прибори за хранене и шатри, с които да обезпечим събития на открито и до 250 души гости.

/снимки

Сватбените покани са първото нещо, с което трябва да започнеш подготовката за тържеството, те задават тона на големият ден.  Екипът ни ще ти предложи такива, които да пасват на собствената ти индивидуалност и неповторимия стил на твоята сватба. Изпълни гостите си с нетърпение и очакване за красива, щура и стилна церемония, изпращайки им оригинални сватбени покани.

Разпределянето на времето в деня на сватбата е може би най-важното нещо за младоженците. То е и много различно, защото всяка сватба е уникална сама по себе си. Екипът ни ще направи така сватбения тайминг, че от събуждането до края на купона всичко да върви по план, за да имаш време за всеки детайл, без да бързаш и да се притесняваш за каквото и да е било.

Примерен ред – сватба – Event NewLive Agency

Нашата мисия е да направим всичко така, както го искаш ти – от украсата на избрания ресторант до ритуалите на тържеството. Предлагаме цялостна координация за теб и гостите ти!

Осветлението за сватби има винаги различни визии. И ние екипът на Event NewLive Agency знаем това. Можем да предложим широк набор от професионално осветление за тържеството – в някои от случаите се използва така нареченото „фоново осветление“. Състои се от цветни заливки по стените, колоните и булченската маса, като за целта се използват лед парове и уошове.
За да бъде пълноценно изпълнено цялото събитие, се препоръчва да се предвиди и парти осветление за часта след всички ритуали или в случаите когато има някаква програма, игри, изненади или изпълнители. Осветлението се управлява от осветител в реално време, според случващото се в момента, благодарение на нашите партньори.

За да се потопите максимално в магията на сватбата можем да предложим: стена на славата-винил за снимки с гостите, червен килим, украсени арки за изнесен ритуал, кенди бар, шатри и всичко, декорирано в тематиката на сватбения ден. А ти сам, можеш да разгледаш много от работата ни в секция „галерия“, „видео“ и планиране на сватба. А ако вече бързаш за меден месец, виж тук!