Купонът, който заслужаваш! - Балове 2023 - www.eventnewlive.eu - Event NewLive Agency
Non-Stop парти през май – месецът на абитуриентите!

Месецът на абитуриентите – май идва с пълна сила, а за випуск 2023 сме обещали Non-stop Party вечери, буквално на 2 континента и с над 30 различни събития, казват от Event NewLive Agency.

За да броим до 12 с най-шумния випуск се подготвяме вече, заедно с водещия Теодор Тодоров – Тео, DJ KraSi Belev и екипа на парти-агенция номер едно в България – Еvent NewLive Agency.

Освен десетките семейни балове, за втора поредна година, заедно с Elinor Summer Party Place, ще направим „Звездни другарски вечери“ – датите са 10, 11 и 16 май 2023-та година, където вече местата са почти ИЗЧЕРПАНИ, защото купонът е гарантиран! Музика, танци, настроение, много снимки и десетки изненади, сме подготвили за тях – звездите на випуск 2023. Тук няма значение от кое училище сте, кой клас или колко души – всички се забавляваме на MAX, ама наистина истински!
Ако все още не сте запазили местата си, може да „хванете последния влак“, като се обадите на телефон: 0885 100 860

Големите, звездни, пищни и истински запомнящи се балове на елитните гимназии ще направим в периода 19 – 26 май на различни локации в страната: вечери, изпълнени с звездно посрещане, фотографи, водещ, DJ и още десетки, стотици изненади, които сме запланували както всяка година. И тази ще надскочим себе си, защото с абитуриентите сме огранизирали всякакви щуротии, за да се помнят дълго!

Балове 2023: България в сърцето! - www.eventnewlive.eu - Event NewLive Agency - Haskovo, Sofia, Varna, Proms2023, Балове2023
Водещ на събитията ще бъде най-популярния и обичан от всички – Теодор Тодоров – Тео, а зад пулта с музиката, поп-фолк хитовете и всички музикални желания и тази година застава DJ KraSI Belev. Там вече нещата са бомбастични!

Следете профилите ни в социалните мрежи за много снимки, видео и още новини още от сега, за да не изтървете нищо:
– във Facebook: https://www.facebook.com/EventNewLive
– в Instagram: https://www.instagram.com/event_newlive_agency/
– в Тwitter: https://twitter.com/NewliveEvent
– в Linkedin: https://www.linkedin.com/company/82543375/
– както и в канала ни в YouTube: https://www.youtube.com/@EventNewLive/

Там, разбира се ще публикуваме и специални игри с награди за абитуриентите! 😁

ИНОВАЦИЯТА, НОВОТО, УНИКАЛНОТО, което сме подготвили са AFTER PARTY-та на БАЛОВЕ 2023 в ТУРЦИЯ! Какво означава това ли? – че вече над 4 000 абитуриента са се записали в периода 28 май-2 юни, да купонясват с нас на 5-звезден лукс в Кушадасъ! А там на брега на морето, под слънцето през деня и под звездите вечерта любимият парти-екип Тео & КraSi са подготвили тематични вечери!
Само си го представи? – яки и готини хора, свежи коктейли, музика, смях и много настроение с теб и приятелите ти! Ако искаш да дойдеш все още може да се намери някое място, но за повече информация, трябва да се обадиш на нашите партньори – туристическа агенция Dani-PP и лидерът за почивка в #ТурцияIrels Travel на телефон: 0899 198 881 и да попиташ!

Определено мисли, че месец МАЙ ще бъде горещ, без значение колко ще показва живакът в термометрите, защото ще си го направим заедно да е НОМЕР 1!

Ние нямаме търпение, а ти?