• КОНТАКТИ
Плащане на услуги и дейности към Ивент НюЛайв ЕООД - www.eventnewlive.eu
Банков превод

Ивент НюЛайв ЕООД
Банка: Юробанк България АД
IBAN: BG88BPBI79261066077301
BIC: BPBIBGSF
Основание: номер на фактура

PayPal

Ивент НюЛайв ЕООД
получател: pr.newlive @ gmail.com
phone: +359 892 346 623
Основание: номер на фактура

EasyPay

Ивент НюЛайв ЕООД
КИН: 1710821207
Основание: номер на договор
виж най-близка каса тук фактура

Кредитна карта

ePay.BG
http://www.epay.bg/credit_wt.cgi
КИН: 1710821207
Основание: номер на фактура

Revolut Business

Ивент НюЛайв ЕООД
получател: +359 892 346 623
mail: pr.newlive @ gmail.com
Основание: номер на фактура
изтегли Revolut от тук

Поща / куриер

Ако не можеш да платиш по някои от тези начини, сме помислили и за теб - плащане по пощата или с куриер до твоята врата! Заяви тук!

Страницата е защитена с криптирана връзка и Вашите данни са защитени на 100%.
Често Задавани Въпроси - Плащане - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu

Плащането по банков път става, след като посетите банков клон и попълните платежно нареждане, с данните посочени по-горе. Препоръчваме да посетите клон на Пощенска Банка, където таксите за превода са по-малки, а сумата ще бъде заверена към нашата сметка веднага!

Да, това определено е най-лесният начин за плащане на услуга към нас. Става светкавично бързо, не се редите на опашки, плащате по-малко такси и сте сигурни, че ще направите плащане в срок към нас.
Достатъчно е да имате инсталирано приложението на своя телефон/компютър и/или да влезнете от тук. След това трябва да следвате стъпките и да направите плащане към нас, като въведете данните посочени по-горе.

Разбира се, че е възможно. Посещавате най-близката каса на EasyPay. Ако се чудите къде е, може да разберете, като кликнете тук! На служителят, ще кажете, че желаете да направите плащане по КИН /клиентски номер/ и ще съобщите данните, посочени по-горе в сайта. Като основание на плащане, посочвате Вашите имена (ако имате номер на договор и него, както номер на фактура или датата на събитието).

Разбира се, че може. За целта трябва да видите по-горе, как може да направите това – през сайта. С дебитна или кредитна карта, може да платите и през приложенията – PayPay или Revolut, като следвате стъпките на самите платформи и попълвате данните, от тук!
❗️Вече разполагаме и с виртуален ПОС-терминал, с който може да правите плащане веднага светкавичко и сигурно, без приложения и без да е необходимо нищо, освен вашата карта!

Опитваме се да бъдем максимално гъвкави и достъпни за теб! Ако нито можеш да отидеш до банка, каса на EasyPay, нямаш банкова сметка в 21-век, нито мобилно приложение – разбира се, че имаме решение за теб! Плащания към нас може да направиш по пощата или, чрез някоя от националните куриерски фирми. Какво трябва да направиш ли? – Обади се на национален телефон ☎️ 0900 63 022 и ни кажи, а ние ще изпратим куриер директно до твоята врата!
Куриер на „Еконт“ или „Спиди“!