Eла с нас в Турция - само за абитуриенти - After Party за парти-тигри - www.eventnewlive.eu
Над 1500 абитуриенти досега са записани за „Proms Аfter Party в Турция“!

Над 1500 абитуриенти са потвърдили вече присъствието си на уникалните „Proms After Party в Турция – ела с нас“, които тази година Еvent NewLive Agency ще реализира в края на месец Май в най-желаните топ-курорти на южната ни съседка!

Пет уникални вечери с тематични „BG Party Nights“, със специалното участие на запазената марка на „Абитуриентски балове“ – водещия Теодор Тодоров – Тео и DJ KraSi Belev, очакват всички завършващи от цялата страна, решили да се забавляват по най-добрия начин и да отпразнуват завършването си незабравимо, още веднъж.

Транспорта и настаняването ще е в партньорство с доказаните в бранша – Tранспортна и туристическа агенция „Дани“ и IRELS Travel – лидерът в Турция, които ще съдействат всичко да протече гладко!

Слънчеви плажове, луксозни хотели, яхти, дискотека под открито небе и всичко това САМО за АБИТУРИНЕТИ от България – е, според Вас, дали няма да е купон? Не е нужно да мислите, все още има места – организирайте се с групата и позвънете на телефон: +359 89 919 8881, за да получите повече информация и да запазите местата си!

Хотелите са най-добрите в Кушадасъ, чиято история датира от 3000 г. пр. н. е., и е бил домакин на много различни цивилизации от първите векове – един от най-важните крайбрежни и културни туристически центрове на Турция. Морето, където синьото на небето среща Егейско море, гледат се великолепни залези, слънце, пясък, плажове със син флаг, история, култура, национален парк, особено поради близостта му до древния град Ефес, неговото важно пристанище, яхтено пристанище , термални съоръжения, местна храна. Там има всички видове туризъм и дейности, а това което ти трябва е само лична карта или международен паспорт – останалото остави на нас!

Водещ Теодор Тодоров - Тео - www.teodorvodesht.eu - Event NewLive Agency
Водещ Теодор Тодоров - Тео - www.teodorvodesht.eu - Event NewLive Agency

Повече информация за хотелите по програмата, настаняването и транспорта, може да получиш на посочените телефони, както и тук!

Eла с нас в Турция - само за абитуриенти - After Party за парти-тигри - www.eventnewlive.eu