• КОНТАКТИ

Водещ номер едно в България – Теодор Тодоров – Тео празнува своят 31 рожден ден на 12 август тази година! 

Тео е човека, който всяка година прави хиляди хора щастливи със своята работа на водещ: стотици сватби, конкурси за красота, фирмени и частни партита, абитуриентски балове са част от поводите му за гордост!

Днес имаш шанс да направиш подарък на Теодор – изборът е твой, а начините няколко!

A накрая един ще има шанс за специална награда! 🙂 

Пътят до голямата сцена и до това да си най-популярния и обичан водещ, не е никак лесен! То е едно предизвикателство, което приех, когато бях осми клас. Тогава да бъда лице и водещ на училищен концерт в родно Хасково си беше най-голямата сцена за мен… в годините, тази „най-голяма сцена“ ще бъде винаги различна, но любовта между нас ще е същата, дори все по-силна. И всичко това идва от сърцето, защото обичаш ли да правиш нещо и влагаш ли в него цялата си енергия и труд, няма как да не се получи…

Здравейте, аз съм ТЕОДОР ТОДОРОВ – ТЕО и съм изключително щастлив, че четете тези редове, доста от Вас знаете много за мен, но сега ще споделя някои неща, които може би са по-малко популярни за мен: зодия Лъв съм, обичам черния цвят, харесвам морето, не обичам да плувам в него; мисля си, че мога да пея и го правя с желание, със същия този ентусиазъм – танцувам, не ям месо и патладжани, обичам да посещавам различни заведения и никога не казвам: „А’ре да си ходим“ от дискотека или клуб. И след всичко това е добре да знаете, че съм най-позитивния човек, който познавате!

За мен – стига толкова, с две думи за работата ми – водещ съм: на събития, бил съм на сцените на най-големите модни такива в България – Sofia Fashion Week, „избирал“ съм години наред най-красивата дама в страната, като водещ на „Мис България“, след това излезнах от границите на родината и водих „Lady Universe“, а там повярвайте ми имаше красавици от целия свят. Почти няма празник на общината, на която да не са ми се обадили, за да бъда на сцената… но не винаги се сещат на време и съм доста, доста зает! Клубовете, дискотеките, фирмените партита, юбилеите са нещо, което много обичам и винаги има място за още едно такова шуро приключение в наторавения ми график.

С огромно желание, всяка година аз и фирмата ми реализираме Абитуриентските балове на хиляди супер готини и свежи абитуриенти и го правим различно, иновативно и надскачаме себе си, с вярата и убеждението, че тези деца наистина го заслужават! А те наистина знаят, че замесен ли съм в бала – ще е купон. Резултат от това, че формата е адски успешна е, че на следващата година нещата, които съм правил се опитват да реализират колеги, но… винаги съм крачка пред тях!

Сватбите са нещо, което адски много обичам да водя и реализирам, защото на първо място правя щастливи хора, усещам техната позитивна енергия и се запознавам с нови приятели. Преди време някой беше казал, че съм, цитирам: „сватбарски водещ„… ми човек (не те помня кой беше), но не си прав! Сватбарски водещи са онези, които правят само това от години и по един шаблонен сценарии, написан и на всяко следващо тържество, едно и също…! При мен сценарии – няма, той е в главата ми и тя ражда всяка следваща дума, както я усетя и съм сигурен, че това е правилното, защото за 8 години нямам нито една разделена двойка, оставам приятел с всички тях и най-важното: 99% от тях са не само доволни, но и щастливи, че са имали късмета да направим уникалната им сватба! За останалия 1% ще попитате? – веднага ви казвам: просто сме били заети и не сме успяли да отидем, за да бъдем до тях!
Благодаря Ви много мили булки и младоженци, кумове и родители, знаете: помня ви имената и датите на всички и Ви имаме телефоните!

Вярвам, че има още много сцени, на които ще бъда! 
Знам, че съм най-добрия! Знаете го и Вие!
А ако ти предстои събитие – знаеш как да ме намериш!

Ваш, Тео!