• КОНТАКТИ

Офис Варна

морето е, за да го обичаш

Това е Доника.

Тя е на 24 и е завършила Висше Военноморско Училище “Никола Й.Вапцаров “ – Варна. През годините се е занимавала с най-различни дейности, но определено любовта и към морето и изкуството е най-силна! Дони обича да твори и да създава красиви неща – във всяко нещо да има идея. Обича да вижда усмивки, вярва в любовта от пръв поглед, обича цветята! 

Ние сме наистина щастливи, че имаме в екипът на голямото Event NewLive Agency семейство, човек като нея и възможност да работим с позитивен и талантлив човек като нея.

Морето е, за да го обичаш! Организация на сватби, балове, фирмени партита и други във Варна и на морето!

Морето е, за да го обичаш...

Морето е, за да го обичаш, за да създаваш спомени и да погледнеш през неговия безкрай, чак до сърцето си. Без значение от сезона и времето, няма по-голяма магия от тази, сътворена с любов.
Ние сме тук, за да планираме и реализираме цялостна украса, декорация, да го направим с най-добрият екип от професионалисти и да създадем приказка, в която всички са усмихнати, а главните герои щастливи.

офис - Варна

Локация

Варна 9000,
бул. Цар Освободител 23

Контакти

тел.: +359 886 292 590
Email : varna@eventnewlive.eu

Работно време

понеделник – петък
09:00 – 20:00
събота – неделя
10:00 – 16:00

Всичко за твоето събитие...

От декември 2019 година фирмата откри свой офис и в град Варна. Това е вече факт, а ние сме тук за да оговорим на въпросите ти, да дадем решения и да реализираме идеите ти. Заедно ще планираме, организираме и декорираме твоето събитие. И къде другаде ако не край морето? Защо точно тук ли … Защото морето е, за да го обичаш! А ние обичаме да сбъдваме твоите мечти !
Event NewLive Agency обединява всичко онова, което искам да правя. Тук ще получите идеи и нестандартни решения, индивидуален подход и отношение, отдаденост и ентусиазъм, конфиденциалност и доверие! За гладкото протичане на цялото събитие е важен всеки член на екипа. Красивата и индивидуална визия – за нея е важен всеки детайл от декорацията! Нашата задача е да създадем заедно спомени, които ще разказват историята на Вашата Любов !
Доника, офис Варна - Event NewLive Agency
Доника
офис Варна, Event NewLive Agency