• КОНТАКТИ
ЧЗВ: Какво да правим, ако сме променили датата на събитието - Event NewLive Agency

Да! Това е доста неприятно. Във връзка със създалата се ситуация с разпространението на вируси и други, в страната действат ограничителни мерки, които стават предпоставка за промяна на датата на твоето събитие или услуга от нас. Ние сме насреща, за да обсъдим вариантите, изгодни и за двете страни.

Всички мерки, които действат на територията, на която провеждаме събитие са актуални към датата на неговото провеждане. Препоръчваме ти да ни се обадиш или пишеш, за да проучим въпроса и да ти дадем конкретен отговор.
Ние не отказваме. Защо ти отказват те, може да разбереш като попиташ тях. Ние нямаме вина, че имаш отказ от тях!

Ако към датата на реализиране на твоето събитие (сватба, бал, фирмено или частно парти, рожден ден или друго), на територията на страната или региона действат мерки, които не ни позволяват да го направим и реализираме, то можеш да се възползва от правото си да смениш датата. За целта, трябва да се запознаеш с общите условия, поместени в сайта ни.

Да! Винаги можеш да правиш промени по параметрите на своето събитие, разбира се след като си изпълнил задълженията си по общите условия. Според т.4.9 от тях: „Клиентът има право да променя детайли по офертата до 7 работни дни преди датата на изпълнението/реализацията на събитието, като ако това касае драстична промяна в крайната цена, следва да ги заплати на организатора в момента на желанието си. За драстична промяна в крайната цена се смята повишението на повече от 10% от крайната стойност на услугата, преди момента на промяната.“

1. Трябва да помислиш за нова дата;

2. Трябва да ни се обадиш на ☎️ 090063022 – национален телефон или пишеш на 📨 office@eventnewlive.eu, за да проверим дали датата е свободна за нас и екипът ни;

3. Трябва да проверим (ако си ангажирал колеги по пера) дали тази дата и за тях е свободна, за реализацията на твоето събитие;

4. Необходимо е да изпълниш задълженията си по Общи условия към нас: т.е. да заплатиш 100% авансово за услугата по описаните начини в сайта;

5. Да знаеш, че промяната на датата е възможна само веднъж и само в рамките на до 120 календарни дни от планираната за пръв път.

6. Да знаеш, че при възможност за реализацията на събитието онлайн или по друг начин, Организаторът не носи отговорност.

Наистина ли питате този въпрос? 😁 Отговорът е: „Не!“
Ако ти по собствена воля решиш да отмениш събитието, ние нямаме никаква вина. Това е твое решение, което нито зависи от нас, нито можем да направим нещо и всички плащания, които си направил към нас НЕ се възстановяват!

Любим въпрос! В духа на въпроса, бихте ти и отговорили: „Попитай тази твоя позната, тя явно е експерт“! Надяваме се с това сме изчерпали отговора на въпроса!

Те винаги са били достъпни, както в нашите профили в социалните мрежи, така и тук в сайта. Ако все пак не си успял да ги намериш – ето ти линк към тях!
Можеш да ги видиш и в .pdf-формат тук!

Всички платени авансово суми към нас се запазват, т.е. остават като част от офертата и общата за реализация на твоето събитие, ако си изпълнил общите условия! Важно е да знаеш, че трябва да заплатиш и остатъка по оферта, за да си изпълнил общите условия и проведем събитието. Следенето и спазването на сроковете е твое задължение и ние не носим отговорност, ако пропуснеш някой от тях!

Начините, по които можеш да направиш плащане към „Ивент НюЛайв ЕООД“, са описани в раздел „плащане“ в сайта. Това може да стане по банков път, по EasyPay, PayPal с кредитна или дебитна карта. От скоро разполагаме и с нов иноватовен метод: виртуален ПОС-терминал, попитай за нея, за да ти я предоставим веднага!

Преводи, може да правите по следната сметка:
Ивент НюЛайв ЕООД
Банка: Юробанк България АД
IBAN: BG88BPBI79261066077301
BIC: BPBIBGSF Основание: номер на договор и/или ЕГН

Разбира се. Можете.
Посети най-близката каса на EasyPay и плати:
КИН на получателя: 1710821207
Основание: номер на договор и/или ЕГН
EasyPay автоматично ще завери сумата по сметката към нас

Помисли ли сме и тук. Ако около теб няма банка или каса на EasyPay, можеш да се възползваш от още методи:
Плащане през системата PayPay, може да направите като получател посочите:
Event NewLive Agency
e-mail: pr.newlive(dot)gmail.com
Основание: номер на договор и/или ЕГН

или 

Посетете този линк: http://www.epay.bg/credit_wt.cgi и следвайте стъпките, като използвате данните:
КИН: 1710821207
Основание: номер на договор и/или ЕГН
Сума: посочената в договора

Сигурно и пощенска станция няма?! 😁 Ако си на толкова отдалечено място, където има интернет, но няма нищо друго – обади ни се. Със сигурност ще намерим как! Ще изпозлваме опцията за паричен превод по системата на близката до теб куриерска фирма, ще изпратим куриер до твоята врата (до всяка точка на страната и света) или просто ще те посъветваме да посетиш наш офис или да се разходиш до най-близката пощенска станция!

Ние държим на коректните отношения. За всяко плащане към нас, ще получиш оригинална фактура, в която е описано всичко.

Както винаги си успявал. Можеш да ни се обадиш на ☎️ 090063022 – национален телефон за всички въпроси, както и да ни пишеш на 📨 office@eventnewlive.eu за да ни попиташ всичко, което не успя да разбереш от сайта или да поискаш съвет. 

Разбира се! Срещите се заявяват от страна на клиента, минимум 5 работни дни предварително, чрез телефонен разговор и/или друг контакт и последващо потвърждение от страна на организатора.