За нас - информация за Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu

За нас важен си Ти! Ето защо ние ти предлагаме най-добрите решения за организацията на твоята сватба, парти – фирмено или частно, абитуриентски бал, рожден ден, тиймбилдинг. Цялостна украса, реклама, програма и координация за твоето заведение, клуб, ресторант, специален повод или… просто каквото ти хрумне! 😉 Специалисти сме и по изграждането на цялостната визия и PR на дадени кампании и личности.

Основана в края на 2016 година – Event NewLive Agency, бързо се наложи на пазара с иновативните си методи, решения и идеи, които във времето спечелиха редовни клинети, като: Община Хасково, Община Крумовград, CrediYes, Elinor Summer Place, хотел „Маринела“ – София, Christian Of Roma, фирма „Недев“, верига аптеки Гален, Хиполенд, MGL Logistic, AVON и много други (виж още тук).  

От декември 2019 година фирмата откри свой офис и в град Варна . Това е вече факт , а ние сме тук за да оговорим на въпросите ти , да дадем решения и да реализираме идеите ти . Заедно ще планираме , организираме и декорираме твоето събитие . И къде другаде ако не край морето ? Защо точно тук ли … Защото морето е , за да го обичаш ! А ние обичаме да сбъдваме твоите мечти !

Индивидуално

Ние подхождаме индивидуално към всеки един клиент, без значение от типа на събитието.

Отношение

За нас е важно да сме позитивни с всеки, с когото работим. Усмихваме се! Очакваме същото и от теб 😉

Партньори

Работим само с доказани партньори и изграждаме дългосрочни съвместни отношения с тях!

Информация

Отговаряме на всички въпроси по всяко време и сме готови да съдействаме на клиентите ни 24/7 в денонощие.

Организацията на една сватба може да бъде и забавна и лесна, когато срещу теб са професионалистите на Event NewLive Agency, които имат отговор на всеки един въпрос, който си готов да им зададеш. (можеш да пробваш още сега, като им пишеш тук)
Задачата ни е да те улесним максимално в най-важния ден, да сме до теб, да направим цялостната украса и декорация на избраното място (ресторант), организираме транспорта на гостите, изнесения ритуал. Работим с най-добрите – ето защо ще ти препоръчаме артист-изпълнители, най-добрите фото и видео оператори, DJи, водещи. Ще направим осветлението и звука… и програмата за вечерта – повярвай така, че всички да говорят за теб и твоята сватба с възхищение и много усмивки. За да си спокоен ще знаеш предварително цялата оферта и ще я получиш „разбита“ по детайли, за да можем да я променяме колкото е необходимо. Ние няма да питаме „защо“, а ще направим това, което искаш… защото това е ТВОЯТА СВАТБА!

Виж още за сватбите ни, като кликнеш тук!

Успяваме да те спечелим, защото сме млади, амбициозни, иновативни и… достатъчно луди, за да броим до 12 с най-готините абитуриенти всяка година. Истински празник – в това превръщаме балната вечер.
Да! И ние сме били абитуриенти и не е било толкова назад във времето – факт, защото сме на „едни и същи вълни“ със звездите от всеки един випуск. Обичаме да сме първи в нещата и всяка година баловете ни са все различни и по-модерни.
Знаем, че да си абитуриент е нещо много cool (яко) и ще направим: посрещане по червен килим, стена на славата за много селфита и снимки, супер шоу по начина, по който го искаш ти и твоя клас. Музиката винаги е важна – най-добрите DJи и водещи правят игри с брутално много награди и тази вечер ще бъде незабравима. Гарантираме го!

Виж още какви купони правим с абитуриентите тук!

И ние сме фирма. И ние знаем как е… рожден ден на шефа, спечелена награда, поредно признание, коледни и новогодишни празници, начало или край на сезона – все поводи за любимата дума на всеки служител: „парти“.  А какво трябва да има на едно фирмено парти? Отговорът е: много неща – звучи ти сложно… но не е! Когато до теб имаш партньор като Event NewLive Agency няма нищо сложно. Всяко такова парти трябва да се отличава, да е оригинално и брандирано (с цветовете на фирмата, логото, мястото тематиката и сферата на дейност). Наша работа е! Обичаме предизвикателства и ако искаш да ни предизвикаш с такова – готови сме да го приемем. (отправи ни го още сега) Цялата организация, украса, декорация, програма за вечерта, артист-изпълнители, музика, озвучаване, осветление, че дори и … сцена ако ти трябва ще бъдат там където и когато каже шефа (или „ти“, ако си шефа). Тиймбилдингите пък са ни сила…

Виж още за партита, които сме правили и какво каза шефът тук!

Искаш да направиш концерт? Или конкурс… или нещо мащабно?! – ДА! Това искаме да чуем от теб… колко много искаш! Колкото по-голямо, толкова по-добре – екипът на Event NewLive Agency е реализирал или е бил в организацията на едни от най-мащабните събития в страната (хвърли едно око из сайта или питай Google). Ние най-добре знаем как се прави концерт за празник на град, община или конкурс за красота, например. Или модно шоу. Можем да обезпечим всичко – от техниката, осветлението, озвучаването, гост-изпълнителите до сцената, рекламите, екраните, медиите и … да ги поканим. PR-екипът ни пък е достатъчно луд, че когато чуе: „искам да се говори за събитието ми“ от някой клиент, направо влиза в новините по националните телевизии. Уникален сценарии, режисьор, видео-кран, червен килим и … директен контакт с повечето изпълнители (не през фирми с допълнителни хонорари) са само част от нещата. А ако искаш още – попитай ни!

И… хвърли едно око с повече информация за концерти и конкурси тук!

Точно защото е „частно парти“, може би очакваш да разкажем най-малко? Да, ама не! Ако си решил да „срутиш блока“, да „изкъртиш селото“ или да им покажеш как се прави – разкажи ни го с две думи. Останалото остави на нас! Event NewLive Agency е това, което ти трябва и при този повод. Мобилни сме, което означава, че можем да  направим купон на всяко едно място, което ни посочиш и да спретнем: ергенско парти, моминско парти, купона за 12-тия рожден ден на детето, парти на клуба по астрономия в обсерваторията и дори в Еленския балкан, защото генераторите за ток за заредени, а вилите и хижите – идеално място, за да не пречиш на никого… а ако все пак си мислиш, че може да пречиш – ще ти помогнем с документите за разрешително за провеждане на събитие. Изненадите са ни в силата!

Разбери още повече, като кликнеш тук!

И още за нас…
Екипът ни внимателно изслушва всеки, изготвя план, оферта, график и подбира екип за всяко едно събитие. Ние, работим с най-добрите професионални водещи, DJи, кетъгинг, декоратори, флористи и координатори.

Един от големите плюсове на нашата агенция е, че можем да обезпечим всяко едно събитие, независимо от неговата големина с озвучаване, осветление, украса, декорация и т.н., защото работим с огромен личен инвентар от артикули.

На страниците на сайта, ще може да разгледате детайлно всички услуги, които предлагаме, отзиви на доволни клиенти, референции към нас и работата ни. Ще можете да се запознаете с нас – хората, които стоим зад РАЗЛИЧНАТА, ИНОВАТИВНА идея, в която вярваме.