• КОНТАКТИ
Повече информация за нас - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu

Здравей, приятно ни е да се запознаем! 😇 Ще ти разкажем малко за нас – за да се запознаем! Ние сме млади, амбициозни, свежи, усмихнати, мобилни и пълни с идеи хора, които са готови да станат приятели с теб и заедно да направим твоето събитие уникално!

Ние предлагаме най-добрите решения за организацията на твоята сватба, парти – фирмено или частно, абитуриентски бал, рожден ден, тиймбилдинг. Цялостна украса, реклама, програма и координация за твоето заведение, клуб, ресторант, специален повод или… просто каквото ти хрумне! 😉 Специалисти сме и по изграждането на цялостната визия и PR на дадени кампании и личности.

Основана в края на 2016 година – Event NewLive Agency, бързо се наложи на пазара с иновативните си методи, решения и идеи, които във времето спечелиха редовни клинети, като: Община Хасково, Община Крумовград, CrediYes, Elinor Summer Place, хотел „Маринела“ – София, Christian Of Roma, фирма „Недев“, верига аптеки Гален, Хиполенд, MGL Logistic, AVON и много други (виж още тук).  

Това е вече факт , а ние сме тук за да оговорим на въпросите ти , да дадем решения и да реализираме идеите ти . Заедно ще планираме , организираме и декорираме твоето събитие . И къде другаде ако не край морето ? Защо точно тук ли … Защото морето е , за да го обичаш ! А ние обичаме да сбъдваме твоите мечти !

Индивидуално

Ние подхождаме индивидуално към всеки един клиент, без значение от типа на събитието.

Отношение

За нас е важно да сме позитивни с всеки, с когото работим. Усмихваме се! Очакваме същото и от теб 😉

Партньори

Работим само с доказани партньори и изграждаме дългосрочни съвместни отношения с тях!

Информация

Отговаряме на всички въпроси по всяко време и сме готови да съдействаме на клиентите ни 24/7 в денонощие.

И още за нас…
Екипът ни внимателно изслушва всеки, изготвя план, оферта, график и подбира екип за всяко едно събитие. Ние, работим с най-добрите професионални водещи, DJи, кетъгинг, декоратори, флористи и координатори.

Един от големите плюсове на нашата агенция е, че можем да обезпечим всяко едно събитие, независимо от неговата големина с озвучаване, осветление, украса, декорация и т.н., защото работим с огромен личен инвентар от артикули.

На страниците на сайта, ще може да разгледате детайлно всички услуги, които предлагаме, отзиви на доволни клиенти, референции към нас и работата ни. Ще можете да се запознаете с нас – хората, които стоим зад РАЗЛИЧНАТА, ИНОВАТИВНА идея, в която вярваме.