• КОНТАКТИ

Нашите услуги

Нашите услуги за събитие парти сватба

Украса и декор
Винаги различна и индивидуална украса за твоето събитие. Естествени и изкуствени цветя, декоративни елементи и още много, за да си в приказка.
Оборудване
Маси, столове, високи бар маси, светещи барове и още много други допълнителни неща, с които да обезпечим събития на открито и до 250 души гости.
Озвучаване
За най-добрият звук - тонколони, пултове, микрофони миксери, монитори и всичко необходимо за озвучаването на събитието.
Видео стени
За всяко едно мащабно събитие е необходимо видео, а качеството без компромис. От тази година предлагаме LED видео стена под наем с размери от 5 до 12м2.
Програми и шоу
Работим с най-добрите танцови формации, вариатетни програми и изпълнители от родната и световна сцена, подходящи за твоето събитие.
Координация
Координацията ни е процес от това „да държим“ връзка всички по всяко време – финалната и най-важна част от формулата за успешен проект!
Осветление
Казват, че без осветление всяко събитие е като художник без палитра! За да бъде истински звездно, работим с най-добрите по отношение на осветлението.
Сцена и подиум
Сценичните конструкции могат да бъдат построени в различни размери и форми според вашите изисквания и нужди, спрямо събитието и локацията.
Заря
Високото качество на работа и консумативи ще направят запомнящо се твоето фирмено парти, откриване, сватба, рожден ден, концерт, промоция, новогодишен празник.
Кетъринг
Най-доброто и качествено обслужване за различни събития – изграждане на „уелкъм дринк“, професионални бармани и сервитьори за перфектното представяне пред госите ти.