Разполагаме с кръгли и правоъгълни маси за всяко твое събитие: сватба, фирмено и частно парти. Високи бар-маси, подходящи за коктейл, както и всичко необходимо за тях – покривки в различни цветове. Столове „шивари“ – бели и златни. Всякаква посуда и техническо обезпечение за събития, която можем да доставим за теб и твоето парти.

Екип от професионалисти подбира, декорира и реализира всеки детайл от твоето събитие – така, че да се получи точно онова, което си си представял. Естествени или изкуствени цветя, светещи пана, обличане и декориране на зала, ресторант или града са нашата специалност без значение от обема на работа.

Най-добрите водещи в България са тук, за да ти помогнат в представянето на твоето събитие. Професионалисти, били на най-големите модни сцени, участвали в редица ТВ-предавания, зарадени с позитивна енергия и в безупречен вид – те са онази финална щриха, с  която твоето събитие: сватба, конкурс, концерт, фирмено парти, ще бъде завършено.

Работим с най-добрата фирма в България за осветление – ProStage Solutions. Доказани в своята област с тях играждането на осветлението е най-доброто за фирмени партита, конференции, сватбени тържества, абитуриентски балове, национални и межународни фестивали, шоу спектакли, турнета, рекламни събития, видеоклипове, модни ревюта, политически и предизборни изяви, митинги, общински празници, спортни прояви, големи концерти по стадиони и площади.

Истинско пиро-шоу в небето, когато искаш да те забележат. Фойерверки и провеждане на пиротехнически спектакли и шоу програми за фойерверки и провеждане на пиротехнически спектакли и шоу програми. Определяме заедно бюджета, подготвяме необходимите документи и реализаме огнено шоу, което заслужаваш. Работим с най-добрите – Айко Трейд ЕООД.

Изграждането на сцена, светещи ефекти, осветление и озвучаване за всякакви събития. Разполагаме с различни по вид и размер подиуми и сценични конструкции, покрити и открити сцени, озвучителна техника, осветителна техника, мултимедия (проектори и екрани за задна и предна проекция), лед екрани (видео стени с висока резолюция за външна и вътрешна употреба), ефект машини и много други. И всичко това за теб и твоето събитие, реализирано по най-добрият начин.

За да бъде твоят ден и празник истински завършен, имаш нужда и от професионална програма и артист-изпълнители. Ние работим с най-добрите танцови формации, вариатетни програми и изпълнители от родната и световна сцена. Били сме с тях по сватбени тържества, концерти, конкурси и големи корпоративни партита. Ние няма да сложим „такса“, че сме те свързали с тях и сме ги ангажирали.

Планирането на всяко събитие от професионалисите ни е най-важният елемент от реализацията му. Ние ще изготвим „тайминг“ и  следим за неговото изпълнение. Ще ти помогнем в това да планираш своята сватба по часове, локация, трафик и ще съобразим всичко с желанието ти да бъдеш звезда. Абитуриентски балове, реализани години, фирмени партита с различна тематика, концерти и конкурси. Написване на различни сценарии, презентиране и координация от професионалисти.

Най-доброто и качествено обслужване за различни събития – изграждане на „уелкъм дринк“, професионални бармани и сервитьори за перфектното представяне пред госите ти. Нашият екип ще ти помогне с различни видове менюта и предложения, съобразени с тематиката, сезона и вида на събитието ти.