• КОНТАКТИ

Евгени Панев

Евгени Панев /Видеограф/

Евгени Панев – Видеограф с над 11 години опит.

Създавам истински филм от вашата сватбена история, като разказвам всеки хубав момент в уникални кадри. Старая се да пресъздам емоцията от всеки различен ритуал за да ви докосва винаги, когато гледате вашите сватбени филми и трейлъри. Моето заснемане и стил на обработка е с филмови кадри и цветове, като това допринася за създаване на уникалното усещане.

Всеки, застанал пред обектива, желае да бъде показан в най-добрата си светлина. Нека обсъдим Вашите желания, за да може да реализираме и най-смелите Ви мечти. Снимаме с фотоапарати на марката Sony – професионален най-висок клас. 

Залагаме единствено и само на качествени светлосилни обективи.

Повече информация и оферти: www.pixhold.com

Разказваме всички сватбени истории по неповторим и уникален начин, така че винаги да напомнят и да носят емоцията! Всички похвати в киното прилагаме в нашето заснемане и така получавате един завършен и съвършен филм, който ще ви остане завинаги!

Всеки застанал пред обектива желае да бъде показан в най-добрата си светлина. Ще обсъдим как си представяте вашите снимки и сватбен филм, за да направим реализацията на най-красивите, а защо не и най-смелите Ви мечти.

Повече информация и оферти: www.pixhold.com

Контакт с Евгени Панев ⤵️