• КОНТАКТИ

Черен петък 2021

При нас всички петъци са парти, един обаче ще е.... - www.eventnewlive.eu
При нас всички петъци са парти, но един ще ...

☑️Всеки петък, през ноември, когато планираш онлайн своето събитие през сайта ни, получаваш 10% отстъпка от крайната цена, както и специален подарък от нас – бутилка вино!

➡️Всеки петък през ноември имаме и подарък за онези, бъдещи младоженци– с всяка изпратена от нас оферта – също 10% отстъпка от крайната цена и специален бонус от фирма номер едно за сватби в България – Еvent NewLive Agency!

❗️Единственото, което трябва да направиш е да изпратиш своето запитване през нашия сайт в ден петък и да сключиш договор до края на месеца!

🎁Един петък, обаче през НОЕМВРИ ще бъде по-различен, с повече подаръци за всички онлайн запитвания – това ще е нашия ЧЕРЕН ПЕТЪК, но кой ще бъде той, може да следиш на нашата страница във фейсбук и инстарам, за да разбереш ⤵️

*за да се възползваш от подаръците и отстъпките, в кампанията ни през месец ноември, трябва единствено да изпратиш запитване през сайта ни в ден петък и след като получиш оферта да сключиш договор с нас до края на календарния месец. Подаръците ще са при теб автоматично. За повече информация, можеш да се обадиш на ☎️ 0900 63 022 или да ни пишеш през формата за контакти тук!