• КОНТАКТИ

Украсата и декорацията на едно събитие е изключително важен момент в хода на неговата реализация. Без значение дали става дума за сватба, рожден ден, фирмено или частно парти, моминско или ергенско,  голям концерт, тематична вечер, празник на община или друго. Екипът ни с огромно удоволствие ще направи всичко необходимо, за да бъде завършена цялата идея. Разполагаме с огромен инвентар, декоративни елементи, цветя, стойки, свещи, пана, облекчи за столове и още много, които ще ти предложим.

Координацията – това е момента, в който наши представители са до теб, до гостите, до екипа от първата минута на събитието буквално до последната секунда (а в повечето пъти дори много след това). Обучени хостеси, сътрудници и професионалисти, които настаняват и насочват гостите, следят тайминга на събитието, помагат работата на ангажираните по него екипи, отговарят на всеки един въпрос и могат да вземат правилните решения веднага. Координацията ни е процес от това „да държим“ връзка всички по всяко време – финалната и най-важна част от формулата за успешен проект!

За да обезпечим провеждането на всяко събитие, ние разполагаме със собствени: маси и столове, посуда, чаши, чинии, покривки в различни размери и цветове, шатри (за провеждане на събития сред природата), коктейлни-маси, барове и още много други допълнителни неща, с които да обезпечим събития на открито и до 250 души гости, което ни дава свобода на работа и независимост. Ето това се казва да сбъднем мечтаната сватба, колкото и нестандартна да е идеята ти!
Казват, че без осветление всяко събитие е като художник без палитра! За да бъде истински звездно, ние разполагаме и работим с най-добрите по отношение на осветлението. Фоново или страхотно парти-денс осветление, винаги се допълват и създават уникална обстановка. Светещ подиум, както и сцена също могат да бъдат уникално допълнение към тържеството. Светещи глави, т.н. „разливки“ и още много идеи, с индивидуален подход и уникална реализация. Остава само да ни попиташ и да се довериш на идеята ни.
Озвучаване за събития - техника за сцена, концерт и други събития - Еvent NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Кристален звук, съчетан с най-новата и актуална техника: тонколони, пултове, микрофони, стойки, миксери, монитори и висчко необходимо за озвучаването на събитието, без значение от неговата локация и мащаб. Ние от Еvent NewLive Agency си партнираме с истински големите професионалисти в тази сфера. И сме готови да ти ги предложим!
Изгражданите от нас подиуми могат да се ползват, както на закрито, така и на открито, за всякакъв тип мащабни събития. Без значение дали става дума за концерт по повод предизборна изява, празник на град или община, събитие за проект или просто сватба, например. Краката на подиума могат да бъдат във вода, а практикаблите са с размер 2 х 1 м., като различните по форма и височина конструкции са в диапазона от 0.30 до 3 метра. Подхода на Event NewLive Agency е индивидуален за всяко събитие и нужди.
За всяко едно мащабно събитие е необходимо видео, а качеството без компромис. От тази година предлагаме LED видео стена под наем с размери от 5 до 12м2. Тя е подходяща за големи семинари и презентации, гръб на сватбени маси и сцени. Те са с висока резолюция и регулируема яркост. Възможност за изграждане във формата на крива, благодарение на технологията LED Curved. Възможно е дори да предаваме на живо на екрани това, което се случва в залата или извън нея, така че всеки да стане свидетел на случващото се.
Истинско пиро-шоу в небето, когато искаш да те забележат. Фойерверки и провеждане на пиротехнически спектакли и шоу програми за фойерверки. Високото качество на работа и консумативи, както и високият професионализъм на екипа, ще направят запомнящо се твоето фирмено парти, откриване на нов обект, сватба, рожден ден, презентация, концерт, промоция, новогодишен празник. Заря, която ще се види от всички.

Шоу програми и артист изпълнители от всяка сфера на изкуството.

Най-доброто и качествено обслужване за различни събития – изграждане на „уелкъм дринк“, професионални бармани и сервитьори за перфектното представяне пред госите ти. Нашият екип ще ти помогне с различни видове менюта и предложения, съобразени с тематиката, сезона и вида на събитието ти.