Теодор Тодоров - Тео и Цвети Кънчовска от "Ангели в розово"
Благотворително парти събира звезди на една сцена в Хасково

Родния водещ номер едно – Теодор Тодоров – Тео ще бъде част от звездния екип, подкрепящ инициативата на „Ангели в розово“ за коктейлна вечер, набираща помощ за жени, пострадали от рак на гърдата. Събитието е планувано за 05 септември 2018 в популярния клуб – Баркод в Хаксово. Освен Тео, на сцената тази година ще видим и Есил Дюран, която ще вземе участие с музикални изпълнения.

За поредна година, агенция номер едно за организация на събития – Event NewLive Agency, застава зад ‘Ангели в розово’ и помага организацията на парти вечерта.

Основен двигател на каузата е Цвети Кънчовска, която за пето поред издание обединява хората около каузата да помага, защото не е нужно да си “една от осем”, за да си с нас. В програмата са предвидени редица изненади, всички те с акцент розово, казва Цвети и допълва, че гостите на събитието ще имат възможност да опитат редица сладки и солени изкушения, да се разхладят със специално селектирани напитки и вина, както и да закупят сувенири и артикули, средствата от които ще отидат за благотворителната кауза.

Събраните средства ще бъдат предоставени на фондация “Една от осем”.

Началото на партито е в 20.00 часа, а струнен квартет „Виолина“ ще свирят популярни мелодии, за да подгреят топ-гостите на сцената. Музикалната селекция ще бъде дело на Краси Белев, който също няколко години е част от розовата идея.