Стоп на паниката - Event NewLive Agency
Във връзка с извънредните мерки

Във връзка с заповед на министъра на здравеопазването от днес, 13.03.2020 и въведеното извънредно положение на територията на Република България, считано до 29 март за преустановяване на работата на редица обществени места (заведения, ресторанти и други), ви уведомяваме, че планираните и организирани от нас такива няма как да се проведат. Екипът на Event NewLive Agency Ви призовава да не се поддавате на масова паника и да не изпадате в състояния на психоза, които сериозно вредят на вас и тези около Вас.

КЪМ НАСТОЯЩИЯТ МОМЕНТ ЗАБРАНАТА Е В СИЛА ДО 29 МАРТ, А ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДО 13 АПРИЛ 2020, което означава, че планираните ни събития по договорни отношения с клиенти и партньори, след тази дата остават в сила и ще бъдат реализирани, съгласно уговорките и условията, както и спрямо указанията на органите на реда и тези за здравен и превантивен контрол.

Много е рано да се твърди, че абитуриентски балове няма да има, или отмяната на сватбите през сезон 2020 е факт! Не се доверявайте на спекулативни теории и недоказани тези. Екипът ни продължава да работи, като стрикно следи и спазва задължителните хигиенни условия и разпоредби и е насреща по всяко време, чрез сайтът ни, както и социалните мрежи.Отмяната (и/или промяната) в начина на провеждане на дадено събитие, както и присъствието на екипи на фирмата НЕ Е по наша вина и не носим отговорност затова!

Продължаваме да изпълняваме поетите си ангажименти, като се надяваме ситуацията в страната да се нормализира. Опитваме се и ще направим всичко възможно да намерим решение за реализацията на събития след този период, като СТРИКТНО ще спазваме инструкциите на органите на здравен контрол.

Съветваме да не се поддавате на спекулации и публикации от непроверени източници, както и хората, които не са в добро общо здраве, да вземат необходимите мерки за това и освен за своето, да се грижат и за здравето на останалите, като не създават предпоставки за разпространяване на вирусни заболявания и психоза.

Ще ви държим в течение при промяна!

Стоп на паниката - Event NewLive Agency
Стоп на паниката – Event NewLive Agency