Лятото на Event NewLive Agency
Лятото принадлежи на сбъднатите мечти!

Ние от Event NewLive Agency вярваме, че лятото принадлежи на сбъднатите мечти, на смелите желания и готините спомени, които създаваме всеки ден! Като най-модерната и търсена агенция за организиране на събития имаме една щура идея за теб, която ти предлагаме през целия юли тази година.

Възползвай се от специалното ни предложение да планираш твоето предстоящо събитие онлайн и с подарък от нас – 10% от крайната цена.

Планирай сватба с няколко клика и напълно безплатна консултация от нас, като посетиш този линк.
Ако пък планираш друго важно събитие, което ти предстои, може да разгледаш план-календара ни тук.

Event NewLive Agency - цялостна организация на събития: сватби, балове, фирмени и частни партита. Планирай всичко онлайн и безплатно!
Event NewLive Agency – цялостна организация на събития: сватби, балове, фирмени и частни партита. Планирай всичко онлайн и безплатно!

Важно е да знаеш, че колкото повече информация попълваш към нас, толкова по-лесно ще разберем твоята идея и ще можем да сме ти полезни в сбъдването на всяка една мечта – в нейното организиране и реализиране.

Знаем, че юли е любим месец на почти всички, защото лятото, коктейлите и морето са по-близко, а еуфорията и спомените с приятели се създават точно тогава, но въпреки всичко, ние екипът на Event NewLive Agency не спираме да работим и да реализираме събития.

Всяко едно събитие, което създаваме е с много любов и влагаме частица от самите нас, за да помогнем на теб и да те накараме да се усмихнеш – това казват и десетките ни доволни клиенти, които наричаме приятели.

Важно е да знаеш, че изпращането на запитване към нас не те обвързва по никакъв начин с каквото и да е било – ясно ще обсъдим с теб всичко необходимо за сватбата, бала, частното парти или събитието, което организираш: ще ти дадем насоки и ще се радваме да успеем да го реализираме по най-добрия начим, по който само ние можем. Възползвай се още сега!

Виж още за нашите реализирани събития и в нашата фейсбук страница тук:

Доказани във времето остават десетките събития, организирани от екипите ни, както и доволните клиенти – Община Хасково, Община Крумовград, CrediYes, Elinor Summer Place, хотел „Маринела“ – София, Christian Of Roma, фирма „Недев“, верига аптеки Гален, Хиполенд, MGL Logistic, AVON и много други.

За да заредим и твоето лято на макс, обещаваме много нови и интересни неща още на есен!

Усмивки от екипа на Event NewLive Agency 🙂