Теодор Тодоров Тео и Боряна Баташова водещи червен килим Sofia Fashion Week 2019
Тео и Боряна – звезди на червения килим на Sofia Fashion Week

Популярната и обичана двойка водещи Теодор Тодоров – Тео и Боряна Баташова бяха звездите на червения килим на откриването на седмицата на модата в София. Двамата за пореден път се превърнаха в център на внимание и насочиха към себе си светкавиците на фотоапаратите заради перфектната си визия и широки усмивки.

Теодор Тодоров Тео и Боряна Баташова водещи червен килим Sofia Fashion Week 2019

Боряна блестеше в рокля от последната колекция на София Борисова, а Тео бе в стилен и елегантен костюм на модния брад Carducchi.

И тази година Sofia Fashion Week приветства разнообразие от български дизайнери в първата си вечер. В компанията на топ модели и VIP гости, блогъри и инфлуенсъри, световни и родни медии, се състояха атрактивни дефилета, които допринесоха за един изпълнен с вълнение и вдъхновение старт на дългоочакваното събитие.

Редица селфита и поздравления за стайлинга и работата си на сцена получиха Теодор и Боряна от гостите на събитието. Те ще имат удоволствието да закрият модната фиеста в петък, като на тях е поверена гала вечерта с представяне на самостоятелни ексклузивни ревюта на български марки и дизайнери.