Тони Димитрова и Теодор Тодоров - Тео, роден водещ номер едно
Тони Димитрова и Теодор Тодоров – Тео звездите на розово парти

Изпълнителката на „Ах, морето“ Тони Димитрова и роден водещ номер едно Теодор Тодоров – Тео са звездите, които ще вземат участие в ежегодното събитие, организирано от „Ангели в розово“ и Цвети Кънчовска в помощ на жени, пострадали от рак на гърдата в Хасково.

Любимата на поколения певица и популярният водещ ще бъдат на сцената на 4 септември от 19 часа в клуб „Баркод“ – едно от най-актуалните места в града на Богородица, за да се включат в поредното издание на благотворителното розовото парти, в което участие взема и Event NewLive Agency.

Нужно е само да сте отворени да помагате,да сте усмихнати и заредени и да вярвате,че ръка,която дарява,не обеднява, казва Цвети Кънчовска от „Ангели в розово“ и апелира да не забравяте да облечете или поставите нещо в розово ,в знак на съпричастност за тези, които загубиха битката с рака!

Редица изненади, специално селектиран кетъринг и наситена програма, обещават организаторите на събитието, като и тази година ще се проведе специален търг, в който ще бъдат разиграни артикули, получени от дарители и приятели на събитието.

Припомняме, че Теодор Тодоров – Тео получи благодарствен плакет заради подкрепата си за инициативи свързани с кампания в помощ на жените с рак на гърдата. Той му бе връчен от Даниел Шопов, директор на козметичната компания организатор на кампанията, по време на концерт част от националното турне „Благодаря! От любов към живота“, през декември миналата година.

СТРАНИЦАТА НА СЪБИТИЕТО ВЪВ FACEBOOK >>>

Събитието е частно и се организира от Цвети Кънчовска и АНГЕЛИ В РОЗОВО!
Поканата е 25 лв. С нея вие получавате продукт от розовата серия на Аvon и възможност да дарите цялата сума за каузата. Места само с предварителна заявка, a покани ще има и на място. За повече информация, може да пишете на Цвети във facebook или във страницата на „Ангели в розово“.