Ние сме позитивни и винаги ще бъдем! - Event NewLive Agency
Ние сме позитивни! Винаги! Търсим усмивки!

Работата на Event NewLive Agency винаги е била да прави хората щастливи, да доставя усмивки и да е до теб в най-красивите, емоционални и влюбени моменти. Доказва го времето, доказва го работата ни, доказват го хората. Благодарим!

„Оставаме позитивни и търсим усмивки!“ е поредната ни идея, с която ще те запознаем тези дни и ще реализираме, заедно с теб!
Идея, която ще ни накара да сме усмихнати, да не се поддаваме на паника и да спазваме правилата на органите на реда в страната.

Имаш любима снимка от сватба, бал, фирмено или частно парти – сам или с приятели – СПОДЕЛИ НИ Я! Има само едно условие да сте усмихнати!
Можеш да ни я изпратиш на e-mail, или да я качиш в социалните мрежи – Facebook, Instagram, Twitter , като използваш хаш-таг:

#АзСъмУсмихнат

Най-интересните ще споделим с останалите, за да се усмихнем!

Предизвикваме те! Направи го, за да се усмихнем всички заедно и да покажем, че сме заедно, че сме отговорни и НЕ СЕ ПОДДАВАМЕ на паника и следваме правилата!

Вярваме, че съвсем скоро отново ще можем да реализираме и работим по твоята сватба, бал, фирмено парти и всичко останало на терен!

Напомняме ти, че иновативно и специално за нашите клиенти сме разработили специалната платформа – MY.EVENTNEWLIVE.EU, в която всички могат по всяко време да следят актуална информация за техните събития – договори, промени, анекси, цялостна оферта и да имат пряка връзка с екипите ни. (демо може да видиш тук)

#АзСъмУсмихнат