Абитуриентски балове 2019 Event NewLive Agency
Балове 2019 – „чупят стереотипа“, защото Ти си top!

Нови, актуални, различни, готини – такива ще бъдат абитуриентски балове 2019, които ще реализираме заедно с уникалните абитуриенти от випуск 2019! Подготовката вече започна – крастота, стил, лукс, усмивки, емоции и още много изненади, очакват поредния готин випуск в края на месец май. Екипът на Event NewLive Agency и тази година ще реализира едни от най-готините и големи балове в Хасково.

Две от най-елитните училища в града – Езикова гимназия „Проф. д-р Асен Златаров” и ФСГ „Атанас Буров“ ще бъдат център на внимание, защото за балната вечер ще се говори дълго – червен килим, стена на слава, редица щури приключения, фотографи и погледите на развълнуваните родители са само част от приключението, в което партньори ще бъдат самите абитуриентси.

„Ти си top“ – защото си абитуриент, защото си звезда и защото ТВОЯТ БАЛ е уникален. Сигурни сме, че социалните мрежи ще бъдат заляти от снимки и усмивки на най-усмихнатите и добри абитуриенти в град.

Спомени от #Балове 2018, на Event NewLive Agency

Модерно е да си готин и е готино да си модерен“ – точно такива са те и ще го докажат. Актуалният хаш-таг (#) тази година е: #TopProms2019и с него ще бъдат качвани всички снимки, видео и емоции във Фейсбук и Инстаграм.

За програмата и шоуто на „Балове 2019“ ще се погрижи водещ номер едно в страната – Теодор Тодоров – Тео, който е гаранция за купон и парти.

За баловете, които Event NewLive Agency реализира се говори дълго, защото винаги „чупят стереотипа“ с иновативни идеи, актуални игри, готина музика и модерен стил, различен от едно и също, повтарящо се всяка година! 🙂

Готови сме да направим пълна организаця, водене, озвучаване и на всяка една другарска вечер или семеен бал, отново на най-готините top абитуриенти.

Виж още за нашите яки балове тук или изпрати запитване за твоя бал тук – обещаваме да се свържем с теб с най-готините идеи и план за реализацията им.