„С България в сърцето“ – мотото на балове 2024 на Event NewLive Agency

Да носят България винаги в сърцето си, независимо къде са по света и да се завърнат в родината си – това е апелът, който стои зад мотото: „С България в сърцето„, съпътстващ абитуриенски балове 2024, организирани от Event NewLive Agency.

Редица изненади, много усмивки и изключителна организация ще властват в седмицата между 20-и и 25-и май тази година, посветена на празнуването на завършващите абитуриенти.

Водещият Теодор Тодоров – Тео е подготвил и специални подаръци за всички присъстващи гости, приятели и публика, като във всяка една от вечерите, за гимназиите ще има музикално или танцово шоу, точно преди началото на превърналото се в хит и запазена марка „звездно посрещане“.

Балове 2024 - Event NewLiveAgency - www.eventnewlive.eu

Пред обективите на нашите фотографи, които ще направят стотици снимки, абитуриентите ще преминат по специално изградена конструкция, за да бъдат забелязани и аплодирани от всички, разбира се под музикалната селекция на DJ Краси Белев.

Началото на балните вечери е в 19:30, като преди празнуващите да се насочат към ресторанта организаторите са подготвили специална дискотека под открито небе, която ще нагорещи настроението и направи празника истински незабравим.

Големите, звездни и уникални балове в Хасково, ще започнат на 21 май с професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ и ще продължат с Царската гимназия „Иван Асен II“, – на 23 май. На връх празника на Славянската писменост и култура – 24 май, момичетата и момчетата от езикова гимназия „проф. д-р Асен Златаров“ ще бъдат в центъра на вниманието, а ден след тях – на 25 май финалната точка на седмицата на баловете ще поставят и от природо-математическа гимназия „акад. Боян Петканчин“.

Официален медиен партньор на балове 2024 отново е Xnews.bg, а всички регионални и национали медии са поканени да отразят красивите и невероятни абитуриенти на Хасково.

Снимки и видео, може да следите на фейсбук-страницата на Event NewLive Agency, тук в сайта, както и през медиите.

Посещенията на всички гости са напълно безплатни, но е създадена специална организация на движение за автомобили в местността „Кенана“ в Хасково по време на реализацията на събитията, благодарение на Община Хасково.