Event NewLive Agency най-добрият избор за твоето събитие!

Event NewLive Agency е основана в края на 2016 година. Основната работа на екипа е цялостната организация на различни събития – сватби, балове, фирмени и частни партита, празници на общини и т.н. Усещането на всеки детайл – от украсата, декорацията, координацията до осветлението и звука. Това е нашата мисия, която изпълняваме успешно.

Event NewLive Agency е идентичност, която трябва да последваш!

Теодор Тодоров – Тео е основател на Event NewLive Agency. Той е сред най-популярните и търсени водещи на събития в страната. Бил на сцената на най-големите модни форуми, конкурси за красота, презентации и партита. Радио и телевизионен водещ с доказан опит и чувство за хумор. Тео винаги предпочита свежите, нови и щури идеи, които реализира в проектите си – нещо, което го прави уникален, според партньорите и клиентите, с които работи. #TOPHOST

Теодор Тодоров – Тео е по-известен като #TopHost

Теодор е бил на сцените на най-големите и желани събития в страната, като Sofia Fashion Week , на което е официален водещ. Мис България, Мистър Менхънт, Лейди Юнивърс, Мистър и Мис Гранд Сии и още много други – всички в топ-локациите на България, като Hotel Marinela.Бил е и под светлините на прожекторите на Sofia Hair & Fashion Show 2017, Експортьор на година, Ammon Carver & Lánza Bulgaria, Christian Of Roma events 2017, Hip Hop Awards, Дни на Хасково, Празници на Крумовград, Мис Хасково 2016, Мис Димитровград, CrediYes Partys и много други.

#EVENTNEWLIVEAGENCY – много начини за връзка с нас:

Event NewLive Agency
Event Planning & Managment
James Bourchier 75, Sofia
Svoboda Sq. 15, Haskovo
+359 892 346 623
+359 889 887 435
pr.newlive @ gmail.com
http://www.eventnewlive.bg
http://facebook.com/EventNewLive