Кажи: "Обичам те!" с Event NewLive Agency
Кажи: „Обичам те“ на любим човек

Сигурни сме, че всеки от нас има поне един човек, на когото да каже най-сърдечното: „Обичам те!“. Направи го чрез нас, а ние ще се обадим на него, нея или тях, ще им го предадем. Ще ги зарадваме, а най-добрите и сърдечни пожелания и истории ще получат подарък от нас – вино и още изненади, които ще доставим до вратата ти.

Кажи: "Обичам те!" с Event NewLive Agency
Кажи: „Обичам те!“ с Event NewLive Agency

Кажи: „Обичам те“ на любим човек! Ние ще му подарим усмивка и … шанс да спечели бутилка вино и още подаръци. За теб, него и… всички Вас!

КАЖИ: „ОБИЧАМ ТЕ!“ ТУК

Трябва само да ни кажеш кой е човека и защо го обичаш, или колко… или пък просто да му го напомниш, чрез нас! 🙂 Само попълни формата тук, и ние ще му се обадим от твое име на 14.02.2020 по телефона и ще го изненадаме приятно. А за най-красивите: „Обичам те!“ сме подготвили и награди, които ще изпратим с куриер – вино и още нещо, за да го споделиш с онова голямо „обичам те“.

Кажи: "Обичам те!" на любим човек, а ние ще му подарим усмивка

На твоята любов ще се обади лично най-добрият роден водещ – Теодор Тодоров – Тео, който ще предаде по най-романтичен начин посланието ти. Най-красивите, силни и влюбени думи ще запишем, за да може да им се радваме и усмихваме.

Ти и Твоята Любов може да се обърнете към нас и за съвет, планиране и реализация на сватбено тържетсво така, както към никого, защото за нас важен си ти и ще направим всичко, за да имаш усмивка на лицето, без „пакети“ планове и „такса консултация“.

КАЖИ: „ОБИЧАМ ТЕ!“ СЕГА

Кажи: "Обичам те!" на любим човек, а ние ще му подарим усмивка