Февруари е Любов! - планирай онлайн своето събитие - www.eventnewlive.eu
Февруари е … любов!

Месецът на любовта е … Февруари! И е тук, за да ни достави усмивки, изпълнени с щастие и много поводи, в които да се прегърнем и да си кажем: „Благодаря, че те имам!“ Сватбена и парти агенция номер едно на пазара, Event NewLive Agency е подговила редица изненади за теб и твоята любов!

През 2020-та година обещахме, че въпреки всичко ще направим всички наши събития и сватби… и го изпълнихме! Още си спомняме за всичко влюбени двойки, щастливи абитуриенти, весели семейни партита и големи концерти и конкурси, които реазлизирахме с подкрепата на нашите партньори. И тази година ще е така!

ПЪРВИЯТ ПОДАРЪК, който сме подготвили за теб е… истински и реални 10-процента отстъпка* от цената НА ВСИЧКИ услуги, които предлагаме, за всички запитвания през най-любовния месец ФЕВРУАРИ!

Още сега, можеш да посетиш нашата страница за онлайн планиране на събитие или за онлайн планиране на сватба, да попълниш формата и да се увериш в това!

За всичките 7-години на организация и реализация на сватби, нямаме НИТО една двойка, която да не е заедно в момента, влюбена и щастлива, че точно ние сме били техни пътеводители в първите стъпки на любовта!

Важно е да ти кажем, че и ние като теб живеем в 21-век и определено всички събития, които ще направим и сме планирали са в духа на модерното, свежото и актуалното, с нотката на истинските български традиции, ако разбира се те вдъхновяват! Ето защо нашите програми са различни всеки път, нови и не се повтарят като шаблон!

ВТОРИЯТ ПОДАРЪК, който е „зареден“ в нашият февруарски любовен комплект е бутилка марково вино* за всички, които в рамките на месеца са приели нашите оферти и са направили плащане по тях! Ако вече си получил оферта, може да видиш как лесно да направиш плащане през сайта ни тук.

Виж много снимки, от нашите украси и декорации тук, както и в нашата галерия.

Изненади имаме и за всички ГОТИНИ АБИТУРИЕНТИ, които през този месец планират своя бал! Ако си мислите, че няма общо между любовта и купона за завършването, лъжете се – приятелската любов, онази между учители и ученици е силна и засужава своя празник. Випуск 2021 ще получат уникална програма и бонус от нас – ФОТОГРАФ, който да заснеме техния бал и да качи снимите в сайта и фейсбук-страницата на Event NewLive Agency – фирма номер едно за купон!

Заредени сме с нови програми, нови идеи и обещание, че ще изпълним всеки ангажимент, който сме поели!

Актуални и добре познати екипи, водещ номер едно в страната – Теодор Тодоров – Тео също е подготвил подаръци за теб! Ако неговата дата е свободна за твоето събитие, той със сигурност ще те изненада по най-добрия начин, който ще помниш дълго, защото неговото присъствие на всяко едно събитие предава класа:

Февруари е онзи месец, който носи нашата любов… и вино – ето защо оставаме отворени за въпросите ти 24/7 – каквито и да са те на национален телефон 0900 63 022 или през формата в сайта!

Планирай сватба онлайн - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Планираме заедно с теб мечтаната сватба - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Абитуриентски балове 2021 - истинските звезди са при Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Видео от Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu

*от отстъпката от 10-процента, могат да се възползват всички нови и стари клиенти, направили запитване, след 12:00 ч. на 01.02.2021, до 23:59 ч. на 28.02.2021 и платили в този срок авансово плащане или цяло по офертата си;

*от подаръка бутилка вино, могат да се възползват всички нови и стари клиенти, направили запитване след 12:00 ч. на 01.02.2021 до 23:59 ч на 28.02.2021 и платили в този срок авансово плащане или цялата оферта;