В подкрепа на искането за отваряне на заведения от 01.02.2021 - www.eventnewlive.eu
В подкрепа за отварянето на заведения от 01.02.2021

Като лидер, сред фирмите за организиране, планиране и реализиця на събити – сватби, балове, фирмени и частни партита, ние от Ивент НюЛайв ЕООД“ КАТЕГОРИЧНО ПОДКРЕПЯМЕ исканията на Сдружението на заведенията в България и Българската асоциация на заведенията, за отваряне на всички заведения за хранене на 1 февруари и нощните клубове на 12 февруари.

Категорично се ОБЯВЯВАМЕ ПРОТИВ изказванията и мненията на г-н Ангелов, изпълняващ длъжността министър в настоящия кабинет, че този отрасъл и работата му, не е на дневен ред!

За нас е важно, всички колеги, които работят в тези обекти да могат да упражняват правото си на труд свободно, което е гарантирано от Конституцията и Хартата на Основните права на Европейския съюз!

Уважаеми колеги и приятели, които не се страхувате да изразявате мнение и да отстоявате Вашето, ние сме плътно до Вас в исканията и бихме се включили към тези точки, защото, ние също търпим загуби и сме „спънати“ от държавата да работим по проектите си и да доставяме усмивки на всички наши стотици клиенти, които са ни предпочели през 2021-ва година за прекрасните си сватби, балове, фирмени и частни партита! Ние вървим „ръка за ръка“ с Вас и работата Ви! Подкрепяме Ви ето затова!

Само заедно, можем да победим тази неправда! Заедно сме по-силни и следвайки примера на колегите от други западни държави, можем да успеем!

С уважение,
екипът на Event NewLive Agency

Планирай сватба онлайн - Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Абитуриентски балове 2021 - истинските звезди са при Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Видео от Event NewLive Agency - www.eventnewlive.eu
Планирай по телефона с Event NewLive Agency - 090063022